maandag 30 mei 2011

Pretty Beauty Lands Beauty Tips #3


Het is weer maandag dus dat betekend weer een nieuw artikel vol Beauty tips! Het weekend is helaas weer voorbij, maar met deze tips begin je je week weer goed! 

Vandaag heb ik uit mijn beauty tips boek 'Stralend mooi van top tot teen' 5 leuke tips gehaald voor je lippen. 
Houdt lipstick van je tanden!
Wanneer je lipstick hebt aangebracht, kun je je wijsvinger in je mond stoppen en die er dan langzaam uittrekken als een lolly. Allee lipstick die op je tanden zou zijn belang, is op deze manier verwijderd en je zult met een zeker gevoel kunnen lachen. 


Lik je lippen niet
Kom niet in de verleiding om droge en gebarsten lippen, die door weersomstandigheden of uitdroging zijn ontstaan, te likken. Daarmee maak je ze namelijk alleen nog droger. Neem liever een lippenbalsem of moisturizer om ze weer gehydrateerd te krijgen.

Testen op je vingertoppen
Wanneer je een nieuwe lipstick uit wilt testen, moet je de tester nooit rechtstreeks op je lippen aanbrengen. Vanwege de hygiĆ«ne kun je de kleur beter uittesten op je vingertoppen. Deze hebben ongeveer dezelfde kleur en textuur van je lippen. 


Ongelijke lippen
Wanneer je boven- en onderlip niet even dik zijn, kun je op je dunste lip lipliner aanbrengen om ze meer in evenwicht te brengen. Je kunt er ook voor kiezen om een iets donkerdere kleur op je dunste lip aan te brengen om deze optisch groter te laten lijken. 

Hebben jullie nog handige tips voor je lippen? 

4 opmerkingen:

  1. Je kan ook een kleine toets highlight net boven je cupidoboogje aanbrengen om je bovenlip iets groter te doen lijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goede tips :) Niks nieuws voor mij, maar toch altijd leuk om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een handige tips! Eigenlijk weet ik zelf niet veel :P

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.