zaterdag 14 mei 2011

Question Time! Draag jij alles wat in jouw kast hangt??


Vandaag een korte Question Time, aangezien mijn hand in het verband zit. Ik had een paard vast en die schrok. Die heeft toen een meter touw door mijn handen heen getrokken. Auwie! Helaas niets aan te doen, maar het moet nu dus 1 á 2 dagen in het verband met zalf zodat het stopt met branden. De pijn is nu al iets minder, maar het typen gaat ontzettend langzaam. 

Snel over op de orde van de dag: Draag jij alles van wat er in jouw kast hangt? 


 

De Question van deze week
Je hebt een kast vol met kleding, maar.... draag jij ook werkelijk alles? Ik wil jullie vragen of jullie al jullie kledingstukken willen tellen en om daarna te kijken hoeveel van deze kledingstukken je het laatste jaar niet hebt gedragen. En hoeveel kledingstukken hangen er nog mét prijskaartje in jouw kast? 

Ik heb ongeveer 170 kledingstukken (pyjama's, paardrijkleding, sportkleding, ondergoed en sokken niet meegerekend. Alleen broeken, rokken ,jurken, shirts, enz.) Hiervan heb ik 32 kledingstukken het afgelopen jaar niet gedragen. En er hangen 2 kledingstukken met het prijskaartje er nog aan, maar deze kledingstukken heb ik afgelopen dinsdag gekocht. Ik vind het eigenlijk nog best netjes! Dat is nog geen 20% van mijn hele kledingkast. 

En hoe zit dat bij jullie? Hoeveel kledingstukken hebben jullie in jullie kledingkast en hoeveel dragen jullie daar niet van? En hebben jullie ook nog kledingstukken hangen met de prijskaartjes eraan? 

13 opmerkingen:

 1. Ik draag eigenlijk alles wel en als ik dat niet doe, dan beland het in de verkoop hahah ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mwahh, heb net een deel aan mijn moeder gegeven wat ik niet/amper droeg of gewoonweg niet past. wat er nu hangt draag ik allemaal wel, ik heb nette kleding die ik niet zo vaak draag, net als mijn 'ikzitthuisenhoefheeldedagniks' kleding, want meestal draag ik op dat soort dagen mijn pyjama gewoon heel de dag. :P Verder draag ik alles wel gewoon. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga het nu even niet tellen, maar ik heb een heleboel wat ik niet draag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik draag denk ik ongeveer 90% van mijn kast...wat ik niet draag, gooi ik meestal wel weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tag! Ik zou echt niet weten hoeveel kledingstukken er in mijn kast hangen. Heel veel draag ik niet meer omdat ik ben aangekomen. Ik ben langzaam de kast a/h opruimen en veel kleding gaan naar arme landen omdat ik niet verwacht ook weer een maat xs te kunnen dragen ;-) Alleen aan 1 nieuw sporttopje (vorige week gekocht) hangen de prijskaartjes nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tag!
  Ik draag zo'n 90% van m'n kast... Die andere 10% zijn ofwel te klein geworden, versleten of gewoon mijn huidige smaak niet meer. Al laat ik ze wel hangen, je weet immers maar nooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het grootste deel van mijn kleding draag ik niet, maar ik heb echt duidelijk kleding die ik in de zomer en dus in het buitenland draag en kleding die ik in Nederland draag. Ik heb hier nog een vuilniszak liggen met kleding die ik door moet nemen of ik het weg doe, maar aan 170 stuks kom ik hopelijk/denk ik niet!

  Eigenlijk zou ik het moeten tellen, maar dat durf ik ergens niet en het komt ook niet zo gelegen - hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik draag lang niet alles, en ik moet het ook nodig uitruimen :p Ik heb trouwens een update geplaatst met de originele foto van mijn ooglook in mijn artikel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh God nee, ik heb er veel in hangen maar draag eigenlijk altijd hetzelfde, ik woon zowat in mijn jeans!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke blog heb je! :) En sterkte met je hand, klinkt pijnlijk zeg.
  Ik gebruik lang niet al mijn kleren, ik gebruik denk ik maar 1/5 deel van mijn kleding. Ik ben zo iemand die bij alles denkt: dit kan ooit nog wel een keer van pas komen. Daarom doe ik nooit wat weg, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mmmm ik heb veel dingens in mijn kast hangen die ik voorbeeld maar 1 keer per jaar draag maar tja je hebt natuurlijk ook kleedjes voor een bal of een trouw, die kan je natuurlijk niet op school dragen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk artikeltje!
  Jammer genoeg draag ik momenteel niet alles. Maar in de zomer als ik een paar weken vrij heb van mijn job ga ik eens een grote opruiming organiseren :)

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.