maandag 16 mei 2011

Pretty Beauty Lands Beauty Tips #1

Van mijn schoonzusje kreeg ik een super leuk boek: Stralend mooi van top tot teen. 1001 onmisbare beautytips voor een verbluffende uitstraling. 

Het eerste wat ik dacht was: Dit moet ik met jullie delen! Ik lees iedere avond een paar bladzijdes en sommige tips zijn ontzettend goed en leuk. Natuurlijk ga ik ze niet alle 1001 opnoemen, want er staat ook een hoop onzin in of dingen die iedereen al weet. Nee, ik pik er iedere keer een paar leuke uit die ik de afgelopen dagen heb gelezen. Vandaag deel 1 van Pretty Beauty Lands Beauty Tips! 


Een stift gaat langer mee
Een concealerstift gaat langer mee dan andere soorten concealer, omdat deze minder snel uitdroogt of verkleurt. Vloeibare concealer gaat schiften (het uiteenvallen van het mengsel) of wordt klonterig wanneer het te lang wordt bewaard.   

Onzuiverheden wegwerken met foundation
Geef kleine onzuiverheden in je gezicht hun eigen laagje foundation en laat die drogen voor je dezelfde foundation over je gehele gezicht gebruikt. Gebruik voor puistjes de dikkere foundation die rond de opening van je dekseltje of flesje zit. Deze is namelijk net zo dik als een concealer. 

Gebruik geen stompe oogpotloodjes
Slijp je oogpotlood iedere keer voor gebruik. Daarmee voorkom je dat oog bacteriĆ«n zich ophopen rond het stompe puntje van het oogpotlood waarmee je infecties overbrengt naar andere gedeelten van het oog. 


Geen poeder op een droge huid
Gebruik beslist geen poederoogschaduw, of andere gezichtspoeders wanneer je een droge if gerimpelde huid hebt. Hierdoor worden juist alle droge velletjes en rimpels zichtbaar. 


Vinden jullie het leuk om zo wekelijks nieuwe tips te horen uit mijn 1001 beauty tips boekje? 

8 opmerkingen:

 1. handige tips, al lijkt mij de tip van foundation (rond het dekseltje) de tip van het oogpotlood tegen spreken.

  Vind het wel leuk om het vaker langs te zien komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handige tips zeg!! Leuk zo'n boekk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke tips! Ja, dit moet beslist vaker komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leeuk! Erg handig en ik ben benieuwd naar de volgende tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk die tips, ik ben voor de eerste keer op je blog en ik moet zeggen dat je erg leuk en aangenaam schrijft! Ik ga nu nog een beetje verder kijken!

  Liefs Tiffany

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.