zaterdag 28 mei 2011

Question Time! Jouw favoriete webshops


Webshops heb je in alle soorten, maten en kleuren. De een verkoopt wel 50 merken en verzend wereldwijd. De ander heeft een klein lief webwinkeltje die 1 merk verkoopt en alleen in Nederland/Belgiƫ. Iedereen voelt zich prettig bij een andere soort webwinkel. En daarover gaan wij het vandaag hebben!

Question van deze week
Bij wat voor soort webshop voel jij je thuis? Bestel je alleen op Nederlandse sites of ook op buitenlandse? Hou je van grote webshops of heb je liever een kleine. Bestel je liever bij een hele bekende webshop of durf jij het ook aan om bij een onbekende te bestellen? En wat is dan jouw nummer 1 favoriete webshop? 

Mij maakt het niet uit hoe groot een webshop is. Als de producten maar leuk en fijn zijn. En natuurlijk voor een goede prijs! Zo vind ik de boozyshop een fijne webwinkel. Deze is best wel groot en erg bekend. Ze verkopen veel merken en dus veel producten, waardoor je een ruime keuze hebt. Als ik moet kiezen is de The Beauty Bakery denk ik mijn favoriete webshop. Deze webshop verkoopt heerlijke zeepjes in allerlei heerlijke vormen en geuren. Ik heb nog nooit zoiets schattigs bij elkaar gezien! The Beauty Bakery is dan ook niet meer weg te denken uit mijn badkamer. 
Als ik make-up wil kopen dan kies ik toch liever voor de Boozyshop, maar voor bad/douche producten kies ik voor The Beauty Bakery.


Ik ben benieuwd welke eisen jullie stellen aan een webshop en wat jouw favoriete webshop is! 

9 opmerkingen:

 1. Ik de winkel: http://www.enchantra.eu/
  Veel producten, goede prijzen, snelle service en goede naverkoop

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh zoveel! Asos, Boozyshop, AliceandJohaveessentials, Ebay, Nelly en ga maar door! (: Ik hou van webshoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik koop om de drie maanden ongeveer mijn valse wimpers bij Eve Pearl.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben lichtelijk verslaafd aan Ebay.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de site van elf erg fijn, gelukkig bestelde ik samen met iemand, dus die verzendkosten waren toen gratis :)
  En transdesign was ook goed, alleen zijn de verzendkosten nog hoger >< Oh well, daar kan ik me overheen zetten, want ik wou die producten zo graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de site van het Britse merk Superdry (http://www.superdry.be/be-nl) echt super! Op de Belgische site kan je ook al je spullen gratis bezorgd krijgen naar Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.