zondag 22 mei 2011

Uitslag Winactie Kleurlenzen van Colorlens.nl


Vandaag maak ik de winnaar bekend van de super gave kleurlenzen van www.colorlens.nl. Iedereen ontzettend bedankt voor het meedoen. Ik vind het altijd leuk als ik veel respons op winacties krijg. Ik doe het immers voor jullie! Benieuwd of jij deze kleurlenzen binnenkort mag dragen? Klik dan eventjes verder. 


Ik had gevraagd of jullie een reden op wilden geven waarom je deze kleurlenzen wilde winnen. De leukste comment heb ik eruit gepikt en die is de winnaar geworden. De volgende comment heb ik gekozen: 

Hoi!

Wat een leuke actie alweer! :)
Ik doe graag mee (en zou deze lenzen natuurlijk ook graag winnen! ;)) omdat ik nog nooit lenzen heb uitgeprobeerd en het lijkt me wel leuk om, net zoals je van haarkleur kan veranderen, ook eens van oogkleur te veranderen! :) En te zien of het de anderen opvalt! :)
Ook ben ik op 31 mei jarig en dat ga ik natuurlijk uitgebreid vieren, deze lenzen maken mijn party outfit en make up helemaal af, dus deze winnen zou super zijn! :) Violet is trouwens ook zo'n mooie kleur! :)

Niet alleen mijn groene ogen en ik duimen alvast om deze fantastische prijs in de wacht te slepen, ook mijn party outfit en mijn party make up duimen mee! ;) Hihi!

Heb jij jouw comment al herkent? Zo niet... de winnaar is:
Natje_9999

Stuur even een mailtje naar p.beekwilder@hotmail.com met daarin je adres gegevens en je krijgt ze zo snel mogelijk thuis gestuurd. Hopelijk nog op tijd voor je verjaardag!

9 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.