vrijdag 10 juni 2011

The Beauty Blender, Still my love?Een paar maanden terug schreef ik een review over mijn Beauty Blender, het roze ei. De Beauty Blender is een soort spons die je make-up (vooral foundation en concealer) prachtig aanbrengt. De gehele review kun je hier lezen. In de review kun je lezen dat ik helemaal verliefd ben op mijn Beauty Blender, maar ben ik na een paar maanden nog steeds verliefd? 


Ja! Yes! Qui! Bem! Sí! I'm still in love! Dit roze ei  is echt mijn wonder product geworden. Ik kan werkelijk niet meer zonder. Mijn foundation zit altijd prachtig en de droge schilfertjes op mijn huid zijn ook veel minder zichtbaar, omdat ik er dus niet constant met een kwast overheen ga. 


De 'makers' van The Beauty Blender zeiden dat die ongeveer 3 maanden meegaat. Ik heb hem nu bijna 6 maanden. Ik gebruik hem niet iedere dag maar wel vaak! Mijn ei ziet er nog super uit. Op sommige stukken begint het sponsje een beetje kapot te gaan en er zitten een paar foundation vlekken in die er niet meer uitgaan. 

Ik probeer mijn Beauty Blender wel goed schoon te houden. Het is wel zo hygiënisch als je hem weer opnieuw gebruikt dat die dan schoon is. Mijn kwasten maak ik niet iedere keer na gebruik schoon, maar mijn Beauty Blender meestal wel. Daarvoor gebruik ik de bijbehorende Blendercleanser. Dit maak mijn blender goed schoon, maar ik heb van andere meiden gehoord dat het net zo makkelijk gaat met babyshampoo. 


Als mijn Beauty Blender helemaal op en kapot is dan koop ik zeker een nieuwe. De Blendercleanser koop ik denk ik niet opnieuw, die is namelijk een stukje duurder dan babyshampoo. Ik vind de beauty blender dus nog steeds een aanrader voor iedereen. Je zult misschien denken het is 'maar' een spons. Probeer het maar eens uit, je zult ervan versteld staan wat dit roze ei voor jou kan betekenen. 

De Beauty Blender kun je voor € 12,99 bestellen bij de boozyshop.nl. Je kunt ook een set kopen met de Cleanser erbij, dan kost die € 24,95.

9 opmerkingen:

 1. Fijn dat je er nog zo blij mee bent, kan ik me haast niet voorstellen voor een sponsje :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook helemaal in love op dat roze sponsje, ik vind het zeker goed werken en zeker naar 3mnd doet ie het nog goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil hem ook heel graag proberen, hij lijkt mij erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe meer ik er over lees hoe liever ik dit roze ei ook wil proberen. Maar wil eigenlijk weten of goedkopere versies zoals van sephora net zo goed zijn of het effect benaderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben ook nog steeds dol op mijn beautyblender. Heb 'm denk ik nu zo'n 3 maand en hij blijft goed. Ik maak hem na de derde keer schoon met baby shampoo gaat perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij klinkt echt heel fijn, maar ben bang dat ik 'm toch niet echt ga gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. misschien toch maar eens uitproberen voor als ik klanten opmaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn dat 'ie je nog bevalt! Ik ben er ook zeker benieuwd naar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze staat nog steeds op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.