donderdag 9 juni 2011

Outfit Of The Day: Cutest Green Dress Ever


Ik heb weer een Outfit Of The Day voor de jullie. Deze keer de Cutest Green Dress Ever! Toen ik dit jurkje zag hangen bij de Zara was ik verliefd! Ik moest hem hebben! Ik ben echt super blij met mijn nieuwe jurkje, dus ik moest hem natuurlijk even aan jullie laten zien! 

Het jurkje komt dus bij de Zara vandaan, helemaal in de trend van Color Blocking (het gebruik van heldere kleurvlakken in één look). Oke ik gebruik maar 1 kleur, maar het is wel lekker opvallend. Het jurkje is gemaakt van een hele dikke en 'stijve' stof. Het jurkje zit dus al helemaal in model. Het is mooi getailleerd, maar de onderkant is meer een ballon rok. Ik was meteen verliefd! Volgens mij kostte dit jurkje € 50 of € 60, maar het was het allemaal waard! 


De achterkant is heel laag uitgesneden (I know je ziet me bh, moet daar nog iets voor verzinnen), wat ik super gaaf vind. Vandaag combineerde ik het met een vestje, een legging en ballerina's, aangezien het best wel frisjes was. Ik ben helemaal weg van deze outfit en ik zal het ook zeker vaker dragen. In de zomer kan die ook makkelijk zonder legging. Het is gewoon een heerlijk zomers jurkje. The Cutest Green Dress Ever! 

Wat vinden jullie van mijn schattige jurk? 

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuk jurkje!! Het vestje wat je erbij draagt vind ik ook erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk jurkje. Tip om je bh te verbergen. Bij Hunkemoller verkopen bandjes die je aan weerszijden van je bh kunt vastmaken waardoor de uiteinden langer worden. Deze kruis je dan over je rug langs naar beneden en maak je vast op je buik! Zo zit het bandje aan de achterkant wat lager en steekt die niet boven je jurk uit. Hoop dat ik het een beetje duidelijk heb kunnen uitleggen, ik kon ze op de site niet vinden anders had ik de link er even bijgezet.
  Heb deze zelf ook en vind ze erg prettig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartstikke mooi jurkje.. vind de kleur echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een leuke jurk en dat jasje/blazer erover heen is geweldig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oohhh hij is echt leuk!! Enn lek gecombineerd! kkun je je bh bandjes niet wat losser doen dat je de achterkant van je BH iets na beneden kunt doen?

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.