maandag 6 juni 2011

Pretty Beauty Lands Beauty Tips #4


Vandaag draaien de tips om een product dat bijna ieder meisje volgens mij wel gebruikt: Mascara! Mijn look is niet af zonder mascara. Ik kan ook prima de deur uitgaan met alleen mascara, maar niet met alleen oogschaduw. Nou ja dit zeg ik nou wel zo makkelijk, maar afgelopen donderdag was ik op een festival. Opgedoft en wel. Kom ik er naar 3 uur achter dat ik wel mijn oogschaduw, eyeliner enzovoorts op heb gedaan, maar geen mascara! Haha wat een stunt. Hebben jullie dit ook wel eens? 

Benieuwd naar de tips van deze week? 

Maak je ogen groter
Breng de meeste mascara aan de buitenkant van het oog aan, rond de ooghoeken. Zo maak je je ogen groter en aantrekkelijker.

Minder mascara op je onderste wimpers.
Gebruik minder mascara op de onderste wimpers dan op de bovenste wimpers. Zo 'lift' je je ogen op een natuurlijke wijze. Wanneer je teveel mascara aanbrengt op je onderste wimpers, kunnen je ogen gaan 'zakken'. 


Smeer je wimpers in
Gebruik vaseline, babyolie of wimperconditioner om je wimpers mee in te smeren en laat dit een nachtje intrekken. Zo houd je je wimpers in perfecte conditie en voorkom je dat de uiteinde afbreken. 

Niet pompen
Pomp je mascara borsteltje niet op en neer in de verpakking. Zo kan er lucht bijkomen en gaat de mascara klonteren.

Klontertjes wegborstelen
Wanneer je geen mascara kammetje bij de hand hebt, kun je lelijke klontertjes ook kwijtraken door je wimpers na het opbrengen, nog een keer te borstelen met een oud, opgedroogd mascara borsteltje. 


De basis telt
Wanneer je mascara aanbrengt, moet je altijd proberen om met het borsteltje de basis van je wimpers te kleuren. De mascara tegen de haarwortels aan geven de illusie dat je lange en dikke wimpers hebt en niet de mascara op de uiteinde van de wimpers. 

Dat waren de tips weer voor deze week. Alle tips komen uit het boek: Stralend mooi van top tot teen door Esme Floyd. 

Hebben jullie nog handige tips die te maken hebben met mascara en je wimpers?

5 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.