woensdag 8 juni 2011

Review: Een roze chocolade reep voor in bad!Zelfs in de zomer ga ik nog in bad. In de zomer ga ik weliswaar minder in bad dan in de winter. Maar toch wel regelmatig. Ook nu de temperaturen al flink stijgen, vind ik het heerlijk om 's avonds dan toch in bad te kruipen. Na een lange zware dag is niets zo heerlijk als een bad vol te laten lopen, het raam open en de rolluiken (ze kunnen mij toch niet zien). Dan kan ik precies de lucht zien en zie ik de zon ondergaan. Wanneer ik dan uit bad stop ben ik volledig ontspannen en kan ik heerlijk slapen. Ik hou van badderen! 
Jullie hebben het al een beetje kunnen raden. Deze review gaat natuurlijk over een bad product.  En niet zomaar een bad product hoor, Het lijkt een soort chocolade reep, maar dan roze. Yum yum yum! Sabon heeft namelijk de Sweet Bath Oil Bars. Believe me, ze zijn heerlijk! Het Product 
Geweldig toch in de vorm van een reep chocola? Op ieder blokje staat het logo van Sabon. Het doosje waar de oil bar inzit is ook erg mooi gemaakt. Een roze gestreepte verpakking met gouden letters. Een Bath Oil Bar bevat 
cocosnootolie, sheabutter en cacao butter, die zorgen voor een uitermate zijdezacht gevoel. 
Ik heb de Sweet Bath Oil Bar in de geur Musk. Op zich vind ik het een neutrale geur. Tenminste niet heel erg overheersend. Zodra je een blokje in je handen pakt, begint het al meteen te smelten. Dat beloofd dus wat voor mijn huidje! 
Tijdens gebruik
Je kunt een of twee blokjes in het water gooien. Dat is maar net hoeveel olie je in je bad wilt hebben. Ik gooi er altijd gewoon eentje in. Zelfs voor mijn droge huid is dat voldoende. Het duurt best wel lang voor dat het blokje olie helemaal opgelost is. Ik wrijf het blokje meestal over mijn huid totdat die op is. Dan zit de olie er direct op en blijft er een flinke laag achter. Voor mij en mijn droge huid is dat echt ideaal. 
Eindoordeel 
Als ik uit bad stap dan trek ik gewoon lekker meteen mijn pyjama aan. (Jaa ik heb gewoon een heerlijke, grote slobber pyjama) Dan trekt de olie echt goed in. Als ik de volgende dag wakker wordt dan is mijn huidje echt super zacht! Ik heb de Oil Bar dus in de geur Musk, maar je kunt uit veel meer verschillende geuren kiezen. Voor ieder wat wils! 


Pluspunten:
- Mijn huidje voelt super zacht aan
- Je kunt uit meerdere geuren kiezen
Minpunten:
- Je bad wordt erg vies van de olie
- Trekt niet snel in


Cijfers
Product 7/10
Verpakking 8/10 
Prijs 6/10 
Gebruiksgemak 6/10

Eindcijfer 6,75

Sabon heeft vestigingen door heel Nederland en België. Klik hier voor een lijst met alle vestigingen. Sabon kun je ook online bestellen op www.sabon.nl. Hier kun je ook de Body Sun  Protector en de Face Cream in een set bestellen voor € 34,50. 
Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk. 

12 opmerkingen:

 1. Klinkt lekker, maar niet praktisch :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat hij zo duur en onpraktisch is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch niet zo praktisch inderdaad. Wat dit product betreft maakt het me niet heel veel uit dat ik geen bad heb, maar toch had ik liever wél een bad gehad haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt wel heel fijn.
  Wij hebben geen bad, dus ik sla dit maar over.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit klinkt erg goed, alleen de prijs houdt me tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt heerlijk! Heb dan zelf wel geen bad, mijn ouders wel. En het is inderdaad heerlijk om aan het einde van de dag bij te komen in bad....lig er zo 1 1/2 uur in...schandalig maar heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er echt superleuk uit en klinkt ook wel fijn, maar dat vieze bad is niet zo handig. Bovendien heb ik ook geen droge huid. Dit is dus niet echt een product voor mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hmm heerlijk! Ik heb net weer een bad, en ben op zoek naar leuke dingetjes voor erin! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit lijkt me een heerlijk product! Hier nog een badder freak alleen neem ik er te weinig de tijd voor. Ik kon niet achterhalen (ook niet op hun site) wat deze bath oil bars kosten... weet jij dat toevallig?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat hij niet zo snel intrekt, want hij lijkt me verder echt héérlijk! Ook die verpakking, supercute! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.