Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

dinsdag 14 juni 2011

Producten om de zomer mee door te komen!



Met de zomer in aantocht verander ik vaak van producten. Mijn 'winter producten' en 'zomer producten' zijn vaak erg verschillend. Daardoor raak ik sommige producten ook gewoon een halfjaar niet aan. In de zomer trek ik vaker producten tevoorschijn die SPF bevatten, omdat ik mij dan gewoon prettiger voel. Benieuwd wat ik allemaal gebruik en verander in de zomer? 



Zonnebrand
So important! Ik vind het enorm belangrijk om mijn huid goed te beschermen tegen de zon. Ik wil namelijk nog langer van mijn huidje genieten. Op vakantie smeer ik mijzelf iedere dag een paar keer in. Ook al ben ik al bruin of zal ik niet meer verbranden. Nog steeds moet je je huid beschermen tegen UV stralen. Dus gooi sowieso een tube zonnebrand in je koffer. Ook wanneer ik gewoon thuis ben probeer ik mij goed te beschermen. Zo bevat mijn dagcrème SPF, en als dat niet het geval is dan heb ik nog zonnebrand voor mijn gezicht. Op mijn werk zijn alleen mijn armen bloot (ook al werk ik de hele dag buiten), dus die probeer ik wel in de smeren. 



Lip producten
Ik vind het een fijn idee als mijn lippenbalsem, lipgloss of lipstick SPF bevat. Zo heb ik een hele fijne lipgloss van Lancaster met SPF 20, Een lippenbalsem van Pupa met SPF 15 en een lipstick van Clinique met SPF 20. Toch een leuk kleurtje op je lippen, maar ook beschermt tegen de zon! 



Foundation
Natuurlijk veranderd de kleur van je huid in de zomer en de winter. Daarom kan niemand dan ook dezelfde foundation gebruiken zowel voor de zomer als voor de winter. Ik heb daarom verschillende kleuren foundation en die meng ik met elkaar zodat ik altijd de perfecte kleur voor mijn huid heb. Ook hierbij vind ik het fijn als mijn foundation SPF bevat. 



Highlighters
Als ik iets mooi vind in de zomer dan zijn het highlighters! Zodra je de zon in loopt komen je highlights op je jukbeenderen, wenkbrauwbot of waar je dan ook maar je highlights hebt aangebracht, prachtig uit. I love highlights! Ik heb zowel roze als gouden highlighters. Toch gaat mijn voorkeur vaak naar roze. 



Zelfbruiner
Vaak begin ik aan het einde van de Lente met zelfbruiner zodat ik niet spierwit de zomer begin. Omdat ik altijd met een lange broek werk, zijn mijn armen dus wél bruin maar de rest echt spierwit. Not done... Zelfbruiner gebruik ik nooit in mijn gezicht, omdat ik véél te bang ben voor vlekken. Dat is net zo Not done als melkflessen onder een jurkje of rok. 

Dit is wat ik ongeveer gebruik in de zomer en wat ik verander. Mijn verzorgingsproducten blijven meestal wel hetzelfde aangezien mijn huid in de winter én zomer erg droog is. 

Wat verander jij qua producten als het zomer wordt? 

11 opmerkingen:

  1. Die higlighter met die bloem er in is mooi, pure eyecandy!
    Ik smeer ook dagelijks mijn gezicht in met zonnebrand.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihglighters zijn echt zo leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke post. Er staan echt fijne producten bij. x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk en handig artikel zeg!
    Ik ben ook altijd heel wit, maar ik wordt ook niet echt bruin. Ik wil best zelfbruiner gebruiken maar ik ben super bang voor vlekken. Nou dan ben ik liever wit:)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @ fashionable And me: Ik probeer een nieuwe zelfbruiner altijd eerst alleen op mijn benen ofzo. tenminste een plek die ik kan bedekken. als dat goed gaat kun je het smeren waar jij wilt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Welke dagcrème met SPF gebruik jij?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mijn foundation wordt tinted moisturizer (van Laura Mercier) en blush wordt bronzer.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @ Miss Make-up And the city: momenteel even geen, maar dan gebruik ik een gezichts zonnebrand onder mijn dagcrème. Ik heb er een van Babor en Sabon met SPF 20.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. I want it all!! lipstick, mascara, nail polish, whole this cosmetic set!! coz it's great!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.