zaterdag 4 juni 2011

Question Time! Laatste Beauty aankoop


Mijn excuses dat er de laatste 2 dagen geen artikel online is gekomen. Ik heb het echt super druk gehad met stage, maar na stage heb ik ook de afgelopen 2 dagen een festival gehad. Donderdag ben ik naar Citymoves geweest in Den Bosch en gisteren ben ik naar Helvoirts weekend geweest (een Nederlandstalig feest in het dorp waar mijn stage zit). Ik heb het dus ontzettend naar mijn zin gehad, maar daardoor schoot Pretty Beauty Land erbij in. I'm so sorry! 

Maar vandaag weer een artikeltje. Zoals iedere zaterdag is het weer tijd voor Question Time! Deze keer ben ik nieuwsgierig naar jullie laatste Beauty aankoop.


De Question van deze week
Wij vrouwen kopen regelmatig nieuwe producten zoals huidverzorgingsproducten of make-up. Ik als beautyblogger / beauty addict koop zelfs wekelijks nieuwe een heleboel nieuwe beauty producten. Ik ging eens nadenken wat jouw laatste beauty aankoop was. Dit mag gewoon in de winkel zijn, maar ook online. Ik ben benieuwd!

Mijn laatste aankoop was online. Ik heb 2 bestellingen op dezelfde avond gedaan. Op ebay kocht ik 2 verschillende BB creams. Ik weet eigenlijk niet meer precies welke, maar dat zie ik hopelijk snel. En bij doctorsweettooth.com bestelde ik een scrub, 4 parfumrollers en een dry oil parfum. Ik ben echt super nieuwsgierig naar deze producten, dus ik kan niet wachten tot ik ze in huis heb!


Wat heb jij als laatste gekocht? 

9 opmerkingen:

 1. Mijn laatste beauty aankoop is echt van heel lang geleden: een nagellakje in Berlijn. Bijna een maand geleden was dat, ik kan me best goed inhouden! Maar straks ga ik even nieuwe droogshampoo kopen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm mijn laatste beauty aankoop was vorige week. De Dior Aurora bronzer, Dior Nude Glow fluide en Chanel blush *love*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vandaag heb ik toevallig Essence holo spulletjes gekocht (nagellak en oogschaduw) en Revlon lekker ruikende nagellak :) Maar hiervoor heb ik heel veel MAC gekocht. Meestal koop ik niet elke week wat, maar zeker een paar keer per maand.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn laatste aankoop was vandaag! Ik heb 3 Mac Big Bounces gekocht en een penseel om ze aan te brengen, en een oogschaduw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij mij ook vandaag (het is wel zaterdag, dus het is niet zo dat ik elke dag of week make-up koop haha): een mascara en getinte dagcrème!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb vandaag nog een haarserum gekocht bij de action.
  Ik had hier al veel over gelezen op andere blogs en was hier zelf ook wel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een 28 neutral palette die ik net binnen heb gekregen ^^ Jammer dat het licht nu een beetje weg is, ik denk dat ik hem morgen ga proberen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Drie dagen geleden heb ik de haarserum en antiklittspray van Action gekocht. Het ruikt superlekker naar perzik!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.