woensdag 1 juni 2011

Review: Palmer's Cocoa Butter Formula producten


Iets wat ik iedere dag doe is mijn huid insmeren met bodylotion of body butter. Mijn huid is zo droog dat ik ook echt niet zonder kan. Ik ben ook altijd opzoek naar nieuwe hydraterende en heerlijke bodylotions en body butters. Een tijdje geleden kreeg ik deze producten van Palmer's opgestuurd. Vandaag zal ik een voor een de producten met jullie doornemen. 

Palmer’s Cocoa Butter Formula is een formule van 100% zuivere, natuurlijke cacaoboter. Dit is erg fijn voor de droge huid. De geur van de producten is erg apart. Je moet er echt van houden. Mijn vriend en mijn moeder vinden de geur echt ontzettend lekker, maar ik ben er niet zo fan van. Toch gebruik ik de producten, omdat ze wel super werken voor mijn huid. Alle producten zouden littekens vervagen, de huid verstevigen, verzorgen en verzachten. 


Ik begin met de Cocoa Butter Formula lotion. Deze gebruik ik als mijn huid niet heel erg droog is. Voor een body lotion is die niet zo vloeibaar. Het product smeert redelijk makkelijk uit en trekt snel in de huid. Je kunt dus al snel je kleding aantrekken. Dit product gebruik ik als mijn bijvoorbeeld 's ochtends douche (meestal douche ik 's avonds) en daarna meteen mijn kleding aan moet trekken. Een fijne lotion die ik regelmatig gebruik. Prijs: € 4,99.


Het verschil tussen de Cocoa body butter en de body lotion vind ik niet heel groot. Het product is ietsjes dikker, maar dat scheelt niet veel. Trekt iets minder snel in de huid dan de body lotion. De prijs scheelt € 2,-, dus dan zou ik toch eerder voor de body lotion gaan. Prijs: € 6,99. 

De Cocoa Butter Formula is mijn favoriete product van de 4. Dit is pas een body butter! De structuur is heel erg boterachtig. Het is hard, en als je je vinger er doorheen haalt dan brokkelt het. Zodra het in contact komt met je huid, smelt het als ware en blijft er een voedende laag boter op je huid liggen. Perfect voor mijn droge huid! Deze butter trekt erg slecht in je huid, daarom gebruik ik deze alleen voor het slapengaan. Als ik 's ochtends wakker wordt is mijn huidje heerlijk zacht. Prijs: € 4,99

Dit product gebruik ik al handcrème.Ik gooi 'm ergens in mijn tas zodat ik altijd een crème bij me heb. De tube is ongeveer net zo groot als mijn hand, dus makkelijk mee te nemen. De creme is fijn voor droge plekjes en als handcrème. Prijs: € 2,99

Het product wat ik opnieuw zou komen is de Cocoa Butter formula die is als een-na-laatste noemde. De prijzen van deze producten zijn naar mijn idee goed, geen belachelijke hoge prijzen. De geur is niet helemaal mijn ding, maar smaken verschillen natuurlijk! 

De producten van Palmer's Cocoa Butter Formula zijn verkrijgbaar bij de Etos, DA, DIO en kruidvat. 

Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk. 

10 opmerkingen:

 1. Fijne review! Ben nog steeds erg benieuwd naar de producten. Ik heb zelf ook een droge huid, dus deze review komt als geroepen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb die handcreme ook, en ik vind hem heerlijk ruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt echt heerlijk. Bij ons in het Kruidvat in België heb ik de producten nog niet gezien. Hopelijk komen ze er snel ! Ik ben ook altijd op zoek naar flink hydraterende producten met mijn extreem droge huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wat klinken deze cremes fijn.
  Wanneer ik weer een nieuwe bodybutter nodig heb ga ik voor dit merk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, what these creams sound fine.
  When I get a new body butter, I need for this brand

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, ik heb vandaag net die Body butter gekocht, die harde boter! ;D Ik heb veel goede reviews gelezen over dat product & de andere producten van Palmers, alleen zie ik vaak dat men 4,99 kost en ik heb hem 3 euro betaald? Achja altijd mooi meegenomen, super review!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allemaal leuk en aardig, en ik gebruik de cacaobutter ook al jaren, maar ik vraag me toch af waarom het niet gewoon pure ruwe cacaoboter is en er allerlei toevoegingen in zitten, kijk bij de ingredienten, o.a.: parrafine, Dimethicone, parfum, tocopheryl acetaat, benzyl alcohol, WAAROM? weet iemand dat?

  ik denk er over om pure biologische cacaoboter te gaan kopen.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.