maandag 4 juli 2011

Pretty Beauty Lands Beauty Tips #7


Ik heb vandaag weer nieuwe beauty tips voor jullie. Deze keer zijn de tips voor dames die het beste uit hun haarkleur willen halen. De tips komen uit het boek Stralend mooi van top tot teen, geschreven door Esme Floyd

Ook deze week heb ik nog een paar haar tips voor jullie. Benieuwd naar de tips van deze week? 


Slaap op satijn
Wanneer je op een satijnen kussensloop slaapt, blijft je haar 's nachts mooi glad omdat het haar minder snel aan satijn hecht dan aan katoen. Zo word je 's ochtends wakker met super glad haar! Je kunt ook een satijnen sjaaltje om je haar knopen, ook dat houdt je haar mooi glad.

Dof haar bestrijden
Gebruik 1x per week een verhelderende shampoo om alle restjes van stylingproducten en teveel aan conditioner kwijt te raken. Wanneer er namelijk deeltjes achter blijven in het haar, wordt het haar zwaar en wordt het moeilijk om in model te brengen en krijgt het een doffe kleur. 

Weg met schilfertjes
In plaats van steeds antiroosshampoo te gebruiken, die je haar kunnen uitdrogen, kun je het gebruik ervan afwisselen met een shampoo die je haar in goede conditie houdt. Ook op deze manier houd je je hoofdhuid roosvrij. 

Tea Tree voor de jeukende hoofdhuid
Wanneer je steeds weer last hebt van roos in combinatie met een jeukende hoofdhud, kun je je hoofdhuid behandelen met tea treeolie. Hiermee verminder je roos met 40%.

Dat waren de tips weer voor deze week! Heb jij nog handige haartips? Laat ze achter in de comments! 


Om 11:00 komt er nog een leuke winactie online ter eren van mijn 1 jarige bestaan! Dus tot straks! ;-)

5 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.