zondag 3 juli 2011

This Month Favourites JuneAan het einde van iedere maand laat ik altijd mijn favoriete producten zien. Deze producten heb ik die maand dan extra veel gebruikt of misschien wel net nieuw. Over sommige producten heb ik al een review geschreven (de naam van het product is dan aanklikbaar) of er moet nog een review over online komen. 

Vandaag mijn favoriete producten van de maand Juni. Deze keer zit er opvallend veel dingen zoals foundation in. Ik heb namelijk een paar hele fijne producten gevonden. Benieuwd naar de producten? 
Embryolisse Secret de Maquilleurs
Hierover ga ik nog niet teveel verklappen omdat hier nog een review over komt. Deze foundation is zo ongelofelijk fijn! Hij dekt bijna net zo goed als een concealer en verbergt al mijn rode vlekken. De foundation is in een vaste vorm, maar smelt als je het met je vinger aanraakt. Als ik het aanbreng met mijn Beauty Blender is het resultaat gewoon prachtig en geheel dekkend. I love it! En die SPF 20 is mooi meegenomen!

Diorskin Nude Glow
Deze heb ik echt pas een paar dagen, maar dit product is heerlijk! Ik mix het met mijn foundation en geeft een gezonde glans aan mijn gezicht. Een super fijn zomers product! 

BB Creams
Ik heb er nu 2. Een van Skinfood de Red Bean BB Cream met SPF 20 en de Missha M Perfect Cover B.B Cream met SPF 42. Beide zijn echt super fijn, maar ik ben ze nog helemaal goed aan het uittesten. Ook hierover komt natuurlijk nog een review. 

Sans Soucis Natural Colors All in one 3D-effect mascara
Een hele mond vol! Maar ook een pracht paar wimpers! Ook hierover komt nog een review (wordt eentonig zo he). Geef je wimpers echt super veel lengte, geen klontjes en geen wimpers die aan elkaar plakken. Deze mascara zou alleen nog een beetje meer volume mogen geven. 

Doctor Sweet Tooth Sugar Scrub Cubes
Jullie konden van de week al een review over deze leuke scrub blokjes vinden. Echt een super leuk product! En de geur is echt geweldig! Voor een echte zoetekauw (zoals ik) is deze geur perfect. Houd je toch niet zo van zoet? Ach dan kies je toch uit een van de andere 200 geuren? 


Dit waren mijn favoriete producten uit de maand Juni. Jullie kunnen dus nog een hoop reviews verwachten! Wat zijn jullie favoriete producten van dit moment?

7 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.