zaterdag 16 juli 2011

Question Time! Bikini's


Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Als jij 2 weken op vakantie gaat, hoeveel bikini's stop jij dan in je koffer? 

Ik ga 9 dagen op vakantie en dan stop ik echt 4 bikini's in mijn koffer. Niet dat ze echt vies worden, want ik spoel ze 's avonds altijd uit en hang ze te drogen. Maar ik vind het niet leuk om de hele vakantie in 1 bikini te lopen, daarom neem ik er 4 mee. Ik heb een zwarte, een paarse, een blauw met bruine monokini (het bikini topje en broekje zijn aan elkaar verbonden, maar het is ook weer geen badpak) en een monokini met allerlei kleurtjes. Bij de ene monokini is het topje door middel van 2 stroken, over mijn ribben naar beneden, verbonden aan het broekje. Bij de andere monokini is het door middel van 1 strook, over mijn navel, aan mijn broekje verbonden. Zo word ik toch overal even bruin. 

Hoeveel bikini's zeul jij mee op vakantie? 

7 opmerkingen:

 1. Ik weet dat de meeste vrouwen meerdere bikini's hebben, maar ik heb er maar één, dus ik neem ook maar één bikini mee, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb heel erg veel bikini's, echt een stuk of 8 en ik neem ze dan ook allemaal mee :$

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er 2 en neem meestal maar eentje mee, haha. Ben eigenlijk niet iemand die snel in een bikini loopt ;) Voel me dan altijd erg ongemakkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen haha, ik ben geen zwemmer. En ik bezoek altijd m'n beste vriendin in Arizona, daar gaan al m'n vakantie dagen aan op. Het is wel warm daar maar ze heeft geen zwembad, dus ik stop eerder een extra paar sandalen in m'n koffer om comfortabel rond te wandelen (en te shoppen) dan een bikini of zwempak. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik neem er meestal 2 of 3 mee (:

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.