Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

vrijdag 8 juli 2011

Review: Doctor Sweet Tooth Silky Dry Oil Perfume


Een tijdje terug kon je al een Sneak Peek zien van mijn www.doctorsweettooth.com bestelling. Inmiddels is de review over de Sugar Scrub Cubes al online gekomen en vandaag is het tijd voor een review over de Silky Dry Oil Perfume in de geur Pink Lemons! 



Het Product 
Bij Doctor Sweet Tooth kun je bij iedere product kiezen uit meer dan 200 geuren. Voor ieder wat wils dus. Ik koos voor de geur Pink Lemons. Doctor Sweet Tooth omschrijft deze geur als 'the bright scent of lemon zest playfully mingles with the cheerful fragrance of pink cotton candy, while the alluring aromas of vanilla creme brulee and light musk swirl beneath our Pink Lemons scent. ' De geur is goddelijk! Het is zoet, precies waar ik van hou, met een vleugje frisse citroen. 

De Silky Dry Oil perfume is een parfum in de vorm van een olie. Ideaal voor mijn droge huidje! Het zit in een aluminium fles met een handige spray erop zodat je de parfum makkelijk aan kunt brengen op je huid. De Silky Dry Oil Perfume bevat geen parabenen. Wel bevat deze Oil Perfume heerlijke Jojoba olie en Vitamine E. 

Tijdens gebruik 
Ik spray de olie meestal op mijn polsen en wrijf even met mijn polsen over mijn nek. Zo verspreidt de olie zich en door het wrijven trekt het snel in. Ik ben verliefd op de zoetige en frisse geur. Als ik deze parfum opdoe dan neem ik wel de flacon mee. De geur blijft namelijk niet de hele dag zitten en ik moet dan wel een paar keer per dag bij spuiten. 


Eindoordeel 
Ik vind het echt een super leuk product! Leuk om parfum eens op een andere manier te zien. Helaas blijft die niet zo heel lang zitten. Na een paar uurtjes moet ik het opnieuw opspuiten. Er hangt ook nog eens een leuk prijskaartje aan. Voor een flacon Silky Dry Oil Perfume betaal je $ 11,50, dat is ongeveer € 8,-. 

Pluspunten:
- Je kunt zelf de geur en kleur kiezen
- De geur is heerlijk
- Handige verpakking
- Prima prijs
- De verpakking is geweldig! 
- De olie voedt je huid 

Minpunten:
- Alleen online verkrijgbaar
- Je kunt de geur niet van tevoren ruiken
- De geur vervliegt best snel

Cijfers
Product 8/10
Verpakking 8/10 
Prijs 8/10 
Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 8

De producten van Doctor Sweet Tooth kun je alleen online bestellen opwww.doctorsweettooth.com en de levertijd is ongeveer 2 weken.

3 opmerkingen:

  1. Het lijkt me een heerlijke geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vanille creme brulee samen met citroen lijkt me een heerlijke combinatie! Dit zou ook echt een geurtje voor mij zijn. Je maakt het wel steeds moeilijker voor me... ik ben al bijna zover dat ik ook ga bestellen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het lijkt me echt een heerlijke geur! Het lijkt me ook een leuke site, cool dat het zoveel keuze is! Ik houd ook van frisse geurtjes. Ik ga snel een keer kijken op die shop! :)
    Leuke blog heb je, ik volg je! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.