woensdag 17 augustus 2011

Vervelende Beauty KlusjesBeauty gaat niet altijd over rozen. Helaas zijn er toch een heleboel beauty klusjes die ik echt vervelend vind om te doen. Helaas moeten sommige klusjes nou eenmaal gewoon gebeuren, of je het nou leuk vindt of niet! Ik bedoel je kunt niets met make-up kwasten die helemaal smerig zijn door 100 verschillende kleuren oogschaduw. En oerwouden van haar staan ook niet echt charmant. Vandaag ga ik het dus hebben over de beauty klusjes die ik vervelend vind om te doen. En natuurlijk wil ik ook jullie vervelende klusjes even horen!


Scheren en/of waxen
Ik dwing mijzelf om het te doen. Ik vind okselhaar, beenhaar en het andere haar 'daaronder' echt vies. Ik hou gewoon niet van overtollig haar. Dus.... weghalen die hap! Daarom dwing ik mijzelf om toch weer iedere keer mijn scheermesje en scheerschuim mee onder de douche te nemen. Maar het is zo fijn als het weer gebeurt is! 

Wenkbrauwen epileren
Shame on me, maar mijn wenkbrauwen zien er niet altijd even florissant uit. Ik vergeet het gewoon. En als ik dan mijn wenkbrauwen bijteken dan denk ik altijd: Goh vanavond even doen. En 's avonds zeg ik dan tegen mezelf dat ik het de volgende ochtend wel doe. NOT! Ik vind het gewoon vervelend om te doen, omdat het gewoon niet leuk is om haren uit je huid te trekken. Fijn wordt het nooit. 
Pedicure
Mijn arme voetjes hebben het dagelijks zo zwaar te voortduren en toch verzorg ik ze slecht. Waarom? Doordat ze toch altijd in sokken en schoenen zitten vergeet ik ze snel. Ik denk dat ik 2x per jaar een uitgebreide pedicure doe. Voetenbadje, scrubben, voetenlotion op, nagelriemen verzorgen en nagels lakken. Eigenlijk moet ik dit vaker doen, maar het duurt zo lang! 

Kwasten wassen
Ook ik ben schuldig aan vieze kwasten. Mijn beautyblender maak ik vaker schoon, omdat je ook echt ziet dat die vies is. Mijn kwasten maak ik ongeveer 1x in de maand schoon, terwijl ik ze eigenlijk 1x in de week schoon zou moeten maken. Maar dat moet ik eerst al mijn kwasten natmaken, dan met shampoo één voor één wassen. Een beetje droog maken en dan doe ik er ook altijd nog conditioner in. Even in laten trekken. Uitspoelen, droog maken en vervolgens nog even goed laten drogen. Tijdrovend! 

Nagels lakken of oude nagellak verwijderen
Nagels lakken is niet voor mij weggelegd. Mijn nagels lakken wil ik nog wel doen. Maar na 1 á 2 dagen krijg ik al chips (kleine stukjes nagellak die eraf gaan) en dan haal ik het er niet meer af. En doordat ik het er niet afhaal, doe ik dus ook geen nieuwe meer op. 

Wat vind jij nou écht vervelende beauty klusjes?

11 opmerkingen:

 1. oude nagellak verwijderen en teennagels knippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijzelf een pedicure geven, dat doe ik niet graag en niet genoeg eigenlijk ook. En oude nagellak verwijderen, zeker op mijn voeten, want dat zie ik niet altijd :d *shame on me*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wenkbrauwen epileren en kwasten wassen vind ik juist erg leuk om te doen. Nagellak verwijderen vind ik minder leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Scheren vind ik altijd vervelend om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind epileren vervelend ik word altijd heel rood en dat blijf je 3 uur zien :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Scheren vind ik niet heel leuk om te doen! Maar ben met je eens, het moet anders is het vies :D

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook niet zo van mezelf een pedicure te geven, maar ik dwing me er in de zomer wel toe! En nagels lakken is een ramp, maar ik geef het niet op!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Pff heel herkenbaar! Het is altijd zooo lekker als deze klusjes allemaal gedaan zijn. Vaak pak er gewoon een hele zondag voor haha. Voeten, ontharen, epileren enzovoort. Dan ben ik er in één keer vanaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ghaha ik ben het helemaal eens met jou ik vind die dingen ook echt hatelijk om te doen

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.