vrijdag 5 augustus 2011

Review: Sans Soucis All in One 3D effect mascaraHet meest gebruikte make-up product is toch wel mascara. Als jonge meiden beginnen met make-up dragen is mascara vaak het eerste wat zij gebruiken. Bij mij is geen look af zonder die gitzwarte lange wimpers en als ik haast heb, dan pak ik toch even mijn mascara. Er bestaan inmiddels zoveel verschillende mascara's en ik heb er al zoveel gebruikt. Vandaag een review over een mascara die ik laatst getest heb en waar ik erg tevreden over ben. De Sans Soucis Mascara All in one 3D-effect in de kleur Deep Black. Hoppa! 
Het Product 
Ik hou van simpele, strakke en chique verpakkingen. Deze mascara voldoet dan ook helemaal aan mijn eisen. De mascara zit in een zwarte huls en het merk staat er in witte letters op. Er zit een heel vreemd kammetje op de mascara. Een soort rubber borsteltje. Niet echt een borsteltje die een oogverblindend resultaat zou geven. Ik heb de mascara in de kleur Deep Black en deze mascara kost € 18,-. 
Tijdens gebruik 
Het borsteltje heeft mij echt overdonderd. Deze mascara geeft een prachtige lengte aan je wimpers. Er komt genoeg mascara op het borsteltje voor 1 oog en je wimpers worden echt gitzwart. De mascara is niet waterproof. Ik vind dit persoonlijk zelf fijner, aangezien de mascara 's avonds dan ook makkelijker te verwijderen is. 
Eindoordeel 
Echt een hele fijn mascara, maar er hangt wel een prijskaartje aan. Geeft veel lengte aan je wimpers, maar weinig volume. Tot nu toe heb ik nog geen mascara gevonden die zowel volume als lengte geeft. De verpakking vind ik super. Strak, chique en simpel. Het rubberen borsteltje werkt ook erg fijn en separeert iedere wimper. 


Pluspunten:
- fijn borsteltje
- geeft veel lengte
- gitzwarte wimpers
- Mooie verpakking

Minpunten:
- moeilijk verkrijgbaar
- redelijk hoge prijs voor een mascara (€ 18,-)
Cijfers
Product 8/10
Verpakking 8/10 (door de spray)
Prijs 5/10 
Gebruiksgemak 7/10 (door de spray)

Eindcijfer 7Via deze link kun je kijken waar je Sans Soucis het dichtste bij jou in de buurt kan kopen. 


Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk.

1 opmerking:

  1. Merk ken ik niet, ziet er goed uit. Je hebt mooi lange wimpers!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.