Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

maandag 29 augustus 2011

Pretty Beauty Lands Beauty Tips #13


Vandaag het 13de deel van Pretty Beauty Lands Beauty Tips! De tips komen uit het boek: Stralend mooi van top tot teen, geschreven door Esme Floyd. Ik vond wat leuke tips om je eigen badkamer om te toveren in je kuuroord. Ik ga het zeker proberen!


Geursensatie
Wanneer je een aromabrander gebruikt, zul je thuis nog meer het gevoel van een kuuroord kunnen oproepen. Kies afhankelijk van je stemming voor een ontspannende olie als lavendel of juist een stimuleren olie als rozemarijn. Draai een cd met rustig geluiden en zet je telefoon uit om even helemaal te ontspannen. 

Glinsteren met Glycerine
Wanneer je je droge huid wilt behandelen, kun je wat glycerine vermengen met citroensap en dit mengsel gebruiken als gezichtsmasker om alle lijntjes en rimpeltjes te verzachten en je gezicht te voeden. 

Doe net al Cleopatra
Cleopatra stond bekend om haar gladde huid en melkbaden. Volg haar schoonheidstip op en voeg 3 koppen poedermelk of verse melk toe aan je warme water. De melkzuren zullen je huid zacht maken. 


Bubbelbad
Veel bubbelbaden of badschuimsoorten drogen je huid behoorlijk uit. Wanneer je van plan bent om eens lekker lang in bad te gaan liggen, kun je beter voor een product kiezen waar ook verzachtende olie aan toegevoegd is. Anders kun je natuurlijk ook zelf bijvoorbeeld amandelolie aan je water toevoegen voor een lekker vochtinbrengend resultaat. 

Dat waren de tips weer voor deze week. Heb jij nog een leuke tip? Deel die met ons in de comments!

11 opmerkingen:

  1. ik heb nu net een geur brander aan hihi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, leuke tips! Oh, soms mis ik het bad wel hoor, ik wil ook een bubbelbad, gewoon midden in mijn slaapkamer. xD misschien kan ik er ook in slapen. OH MY GOD, ik word een zeemeermin. :')

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke tips, vooral die met de melk wil ik wel es uittesten, ook al klinkt het eigenlijk een beetje vies :d !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke tips! lijkt me wel leuk om een x te doen haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @ Cynthiiaa: Haha ja dan kun je gewoon altijd badderen! Heerlijk!

    @ Valley Doll: Hmmm dat klopt. Als je melk mengt met water dan ziet dat er niet echt lekker uit... En je hoort het eigenlijk ook te drinken ipv in te badderen haha. Maja als het helpt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Kaarsen zijn leuk, maar geurkaarsen zijn (voor mannen) weleens too much. Een normale kaars zorgt ook voor het verdwijnen van sommige geuren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zijn alleen die goedkope geurkaarsen. Kijk maar eens bij de tuinen daar zitten hele lekkere tussen

      Verwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.