Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

vrijdag 26 augustus 2011

Review: The Beauty Bakery Bath Butter Bomb, Vanilla Sky



Wie kent de webshop van
The Beauty Bakery nog niet? Shame on you! Ik ben echt een huge fan van TBB. Dit wordt mijn 8ste review die online komt op Pretty Beauty Land over de TBB producten. En deze wordt, net zoals alle anders, gewoon weer helemaal positief. I can't help it! Wil jij ook het bad in duiken met deze Bath Butter Bomb?



Het Product 
Ik ben wel een beetje een badder freak. Ik vind het heerlijk om eventjes een uurtje in bad te liggen. Mits ik iets leuks heb om in bad te gooien natuurlijk. Nou deze enorme bruisbal is erg leuk om in bad te gooien. Hij is ongeveer net zo groot als een flinke appel, misschien zelfs wel groter. En dan nog die heerlijke zoete en zachte vanille geur... Nom, nom, nom! Deze Bath Butter Bomb weegt maar liefst 200 gram en kost € 3,90. 


Tijdens gebruik 
Je zou de bruisbal in stukken kunnen breken (tip: schakel de hulp in van een sterke man), maar je kunt hem ook heel decadent in 1 keer in bad gooien (Voor als je geen sterke man in de buurt hebt). De bruisbal blijft erg lang bruisen  en is tenminste niet in 1 minuut op. De Vanilla Sky bevat leuke zwarte 'pitjes' die de hele tijd door het bad heen blijven dwarrelen. 


Eindoordeel 
Echt een hele fijne bruisbal en zo'n flinke bruisbal in bad gooien voelt heerlijk decadent! De geur van Vanilla Sky is echt heerlijk en je kunt heerlijk ontspannen in een licht geel bad met zwarte dwarrelende pitjes. De prijs vind ik ook prima, helemaal als je de bruisbal in stukken breekt/slaat. Je kunt er zo zuinig mee zijn als je zelf wilt. 

Pluspunten:
- Heerlijke geur
- Ziet er leuk uit
- prima prijs als je bruisbal in stukken breekt. 
- Blijft lang bruisen

Minpunten:
- Lastig te breken (niet met blote handen in ieder geval) 
- Als je de bruisbal in zijn geheel in bad gooit is het best prijzig voor 1 badder beurt. 


Cijfers
Product 7/10
Verpakking 7/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 7/10 

Eindcijfer 7

De Bath Butter Bombs kun je bestellen op mijn favoriete webshop www.thebeautybakery.nl. Deze webshop heeft nog veel meer leuke, verrassende en heerlijke bad- en doucheproducten. 
Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk. 

5 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.