Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

dinsdag 16 augustus 2011

Shoplog: Enchantra & Den Bosch



Ik heb weer een paar nieuwe dingen geshopt. Ik had bij enchantra een paar dingen besteld en ik heb nog even gewinkeld in mijn eigen stad Den Bosch. Allemaal dingen die ik al heel lang en héél graag wilde hebben. Kijk je mee naar wat ik gekocht heb?






Ik begin bij mijn bestelling bij de webshop Enchantra. Ik heb gelukkig nog de Sleek Oh So Special palette kunnen bemachtigen. Ik ben er zo blij mee dat ik 'm toch nog heb. De kleuren zijn werkelijk schitterend! Voor deze palette betaalde ik € 7,25.




Ook kocht ik nog de Sleek blush in de bekende kleur Rose Gold. Een hele mooie peachy shimmer blush. Deze blush stond ook al lang op mijn wishlist. Deze blush kostte € 5,99.
Als laatste bestelde ik de NYX Nude on Nude Natural Look Kit. Ik hoorde dat dit een goedkoper variant is van de Too Faced Natural Eye palette. Ik wil kijken of dat ook werkelijk zo is! Deze natural kit van NYX kost € 10,99.


In Den Bosch kocht ik mijn favoriete haarspray van L'oréal Paris Elnett Satin. Deze keer heb ik de roze gepakt voor langdurige volume. Kost rond de € 7,- geloof ik en het is echt de fijnste haarspray die ik ooit geprobeerd heb.
Als laatste kocht ik van mijn ICI Paris waardebonnen de Cacharel Scarlet eu de toilette. Echt een heerlijk bloemig geurtje. Toen ik in Amsterdam ging winkelen had ik 'm daar opgespoten. Ik heb de hele dag aan mijn polsen gesnuffeld. Toen ik het geurtje wilde halen waren alle winkels al dicht. Nu heb ik 'm gelukkig toch nog! Dit geurtje van Cacharel kost € 33,-.




Ik ben weer super blij met al mijn nieuwe aankoopjes. Wat heb jij als laatste gekocht?

10 opmerkingen:

  1. Superleuke aankopen! Mijn laatste aankopen zijn h&m blazer en nagellakken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankoopjes, ik heb het Nude paletje van NYX ook en hij is best wel fijn. Mijn laatste aankoopjes zijn nog onderweg ;-), een Nars oogschaduw en wat sleek spulletjes, *yay*

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk geshopt heb je! Mijn rugzak van Mac was een van mijn laatste aankopen, ik sta op no-buy tot 16 september... :(

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke spulletjes. die parfum is idd super lekker, had er een paar monstertjes van.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Sleeeeek! Oh my god, wat een mooie blush.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke bestelling, die Sleek blush heb ik ook en ben er erg blij mee :D Hij is zo mooi :) Heel veel plezier met alles :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie spullen! Het oh so special palette en de Sleek blush heb ik ook en zijn erg fijn. Ik ben benieuwd naar het NYX palette.

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.