Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

dinsdag 30 augustus 2011

This Month Favourites August



Poeh poeh, wat gaan die maanden toch snel! September is alweer inzicht en dus ook de Herfst. 21 september is het weer zo vet. Officieel Herfst. Bah, wat heb ik daar geen zin in... Er is een lichtpuntje, (misschien nog een beetje ver weg...) aan het einde van de Herfst komen ook de kerstcollecties weer uit! Jeeej! Maar ik zal even niet te ver op de zaken vooruit lopen. Eerst nog mijn favoriete producten van de maand Augustus! 


In mijn This Month Favourites van Augustus zitten nog heerlijke zomerse producten. Eigenlijk alleen maar leuke nieuwe producten waar ik echt weg van ben! Wel zijn het bijna alleen maar High Budget producten die ik toevallig laatst gekocht heb. Geniet ervan! Dat doe ik in ieder geval wel!



1. Er zitten maar liefst 3 MAC producten in. Ik ben gewoon echt een huge MAC lover. Het eerste product is mijn MAC product is de MAC Dazzleglass in de kleur Money, Honey. Echt een schitterende kleur en de gloss blijft echt super lang zitten. Wanneer ik deze lipgloss draag krijg ik altijd een heleboel complimentjes. 

2. Voor mijn verjaardag kreeg ik mijn Too Faced Natural Eye palette die ik echt al een jaar lang wil. En oooow wat is die mooi! Er zitten echt prachtige kleuren in zoals Push-Up, Honey Pot en Cocoa Puff. Ik vind het heerlijk om met dit product te spelen. 

3. Het tweede MAC product is de MAC Pencil kwast nr. 219. In mijn Zoeva kwastenset zat geen pencil kwast en sinds ik mijn MAC Blending kwast heb wil ik niets anders meer. Dus mijn tweede MAC kwast werd deze pencil kwast en hij werkt echt super fijn! Hoe heb ik ooit zonder gekund? 



4. Natuurlijk kan een Beauty Bakery product niet ontbreken. De Whipped Skin Frosting in de geur Vanilla Coconut. God-de-lijk! Wat is dat een heerlijk product. Het is geen bodylotion, geen bodybutter... het lijkt wel bodyslagroom! Love to the whipped skin frosting.

5. Het laatste MAC product van deze This Month Favourites is de MAC Sheertone Shimmer Blush in de kleur Peachykeen. Wat is die mooi! Ik kan er uuuuren naar kijken. 

6. Stiekem ben ik een beetje heel erg fan geworden van Shmink. Jullie konden laatst al in een artikel lezen dat ik gek van van de Shmink lipstick in de kleur Sherbet. Dus het natuurlijk niet gek dat deze in mijn This Month Favourites zit. Voor swatches kun je dit artikel lezen. 

Dat waren 6 geweldige producten! Allemaal stuk voor stuk aanraders! Wat zijn jouw favorieten producten van dit moment? 

11 opmerkingen:

  1. Mooie producten gebruik je. De Too Faced Natural Eye palette is ook erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk artikel, die lipgloss lijkt me erg mooi! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hihi wat een leuke dingetjes weer ♥ ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een fijne producten!! Het zouden zo maar ook de mijne kunnen zijn ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke producten! Ik wil ooit nog het palette kopen =)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie producten allemaal! Mijn topper is zonder twijfel de Bobbi Brown dagcrème, daar ben ik zooo blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige producten allemaal! Ik begin wat duurdere make-up nu ook wel leuker te vinden, dan ben ik er nog blijer mee als ik het heb gekocht! Dat palette van Too Faced is zo mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @ Brechtje: Ja klopt. Ik heb dat sinds een jaartje denk ik. Van een Catrice glosje word ik nooit zo blij als van bijvoorbeeld een MAC glos.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die oogschaduw Palette van Two Faced, oh my god!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.