Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

donderdag 1 september 2011

Essie's Got A Brand New Bag, Herfstcollectie 2011


Er zijn niet veel nagellakjes waar ik gek op ben. Laat staan collecties die ik prachtig vind. Toch krijgt Essie het iedere collectie weer voor elkaar. Ik ben alweer verliefd! Deze keer komt Essie met een nieuwe herfstcollectie genaamd 'Essie's Got A Brand New Bag'. Deze nieuwe collectie is een eerbetoon aan de glorieuze wereld van de handtas en ladylike glamour. De kleuren zijn echt gorgeous! Benieuwd naar de lakjes? 

"De accessoires die je draagt ​​zeggen veel over de persoon die je bent en die je wilt zijn" aldus Essie Weingarten. "Hetzelfde geldt voor je manicure en de kleur nagellak die je draagt. Bij een eerste ontmoeting zijn de eerste dingen die opvallen je schoenen, je handtas en je nagels."

De herfstcollectie is geïnspireerd door fijne belijning, kleur, eenvoud en elegantie van de naoorlogse tassencollecties, heeft essie klassieke kleuren vertaald naar de moderne tijd. En dat is Essie goed gelukt. Ik zou alle 6 de lakjes zo aanschaffen, want de kleuren zijn prachtig. En zoals altijd bij Essie zijn ook de namen van de lakjes weer geweldig!


Power Clutch: Nighttime is the right time. Wat gebeurt er als deze mysterieuze donkergroene kleur tevoorschijn komt?


Lady Like: Etiquette, houding, protocol. Hebben we iets over het hoofd gezien? Oh ja, deze mooie ingetogen roze lak. It’s just the thing, you know.


Glamour Purse: Deze weergaloze amandel kleur steelt de show en zorgt voor sensatie waar je ook gaat. The girl can’t help it.


Case Study: Deze rijke camel beige kleur is charmant en verleidelijk tegelijk. Een moderne klassieker.


Carry On: Kan een kleur de essentie van één tijdperk uitdragen? Deze magnetische Mulberry Merlot is daar één van. Gedurfd, intens en romantisch. Voor nu en altijd.


Very Structured: Krijg alles voor elkaar met deze romige sienna kleur. Voeg deze zachte teint toe aan je verlanglijstje.


Mijn favorieten kleuren? Dat zijn toch echt Power Clutch, Glamour Purse en Very Structured. Apart, anders en prachtig! 

De Essie Herfstcollectie is vanaf september 2011 verkrijgbaar. Voor verkoopinformatie check:  beautymusthaves.nl. Verkoopprijs: € 13,95 per flacon (15ml) 

5 opmerkingen:

  1. Ik vind de collectie heel mooi! Echte herfst kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het zulke leuke kleuren. Essie is opzich een prijzig merk, maar de kwaliteit is uitstekend. Ik ga je meteen even volgen via bloglovin', kan ik mooi je updates in de gaten houden. Bedankt voor je reactie.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lady like lijkt mij erg mooi! parfumerie waar ik stage loop vekoopt ze ook, loop elke keer te kwijlen hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind deze collectie zo mooi! Helemaal mijn kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De Lady Like en Very Structured zijn gorgeous!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.