vrijdag 2 september 2011

Review: The Beauty Bakery Whipped Skin Frosting, Vanilla CoconutThe Beauty Bakery heeft een nieuw product aan haar heerlijke webshop toegevoegd. Het is geen bodylotion.... het is geen bodybutter.... Het lijkt wel bodyslagroom! Een heerlijk toetje voor je huid! Wanneer je je vinger in de pot doet en ruikt, wil je het liefste een hap nemen. Toch maar niet doen he? Wat je er wel mee moet doen? Smeren natuurlijk! 
Het Product 
Mijn droge huidje is gek op sheabutter en laat deze Whipped Skin Frosting nou voor 80% uit Sheabutter bestaan. Ook is deze 'bodyslagroom' goed voor de natuur en de mens. De Sheabutter is namelijk Fairtrade, handgemaakt, natuurlijk en niet getest op dieren. Dat is toch altijd weer fijn om te weten! Naast Sheabutter bevat deze Whipped Skin Frosting ook nog amandelolie en vitamine E. Je kunt deze butter voor je gehele lichaam gebruiken, maar ook op kleine schrale plekjes of als je uitslag hebt. De verpakking is misschien een beetje 'saai'. Het zit in een plastic pot met een witte deksel. Er zit wel een heel leuk etiket op! Voor een pot van 200ml betaal je € 9,90. Eb ben je nou niet zo fan van de geur Vanilla Coconut? Er zijn nog 5 andere geuren waaruit je kunt kiezen. 

Tijdens gebruik 
Ik gebruik deze Whipped Skin Frosting voor mijn gehele lichaam, aangezien mijn droge velletje dit wel kan gebruiken! Het lijkt echt alsof je je vinger in een luchtige geklopte pot slagroom stopt. Jummy! Zodra je het op je lichaam smeert, smelt het als ware op je huid. Ohh en die geur! Onweerstaanbaar! De bodybutter trekt niet erg snel in, dit komt door de Sheabutter. Ik vind het persoonlijk geen probleem. Ik trek mijn pyjama aan en ga lekker slapen! 's Ochtends is mijn huidje zijdezacht. 
Eindoordeel 
Yes! I'm happy! Dit product moet je echt proberen. Wat een goddelijk product! OP de site staat dat de bodybutter in een 'Big Yar' zit. Ik vind dit best wel meevallen. Een pot van 200ml is toch wel normaal. Aangezien ik toch aardig wat bodybutter nodig heb voor mijn droge huidje, ben ik zo door een pot heen. De prijs, de geur, het product, de naam... Alles is perfect! 


Pluspunten:
- De geur!
- In meerdere geuren te bestellen
- Erg leuke naam voor een body butter
- Trekt niet direct in ( is voor mij wél een pluspunt)
- Prima prijs

Minpunten:
- De verpakking is misschien een beetje saai. Op het etiket na!


Cijfers
Product 9/10
Verpakking 6/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 8/10 

Eindcijfer 7,5

De Whipped Skin Frosting kun je bestellen op mijn favoriete webshop www.thebeautybakery.nl. Deze webshop heeft nog veel meer leuke, verrassende en heerlijke bad- en doucheproducten. 
Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk. 

4 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.