zondag 4 september 2011

MAC Me Over Shoplog & Swatches


Zoals ik jullie woensdag al vertelde in mijn MAC Me Over Wishlist artikel, ben ik vrijdag naar MAC geweest voor de nieuwe collectie. Ik was een van de gelukkige die de MAC collectie eerder kon zien én kopen dan de meeste meiden in Nederland. Natuuuurlijk nam ik wat dingen mee. 4 om precies te zijn. Ik wilde alles meenemen, want de producten zijn prachtig! Vandaag de swatches van mijn MAC Me Over producten! Bereid je vol op een artikel bomvol foto's! Ik ben echt zo ontzettend blij met de producten en ik kan niet wachten tot ik ermee kan gaan spelen. Ik moest helaas wachten op het zonnige weer van gisteren, zodat ik foto's kon maken. Ik heb mij eigenlijk best goed aan mijn wishlist gehouden. Ik heb inderdaad de groene eyeliner, een van de oogschaduws en een nude lipglass. Ook kocht ik nog een eyeliner kwastje. Op naar de foto's van deze prachtige producten! 

Ik ben verliefd op deze groene gelliner van MAC. Het is de MAC Fluidline in de kleur Dark Envy. Een donkergroene kleur een hele kleine shimmers erin. Ik vind de Fluidlines van MAC echt enorm fijn en ik vond het weleens leuk om een apart kleurtje te hebben. De kleur is een LE en na deze collectie dus niet meer te koop. Prijs: € 18,-


MAC Eye Shadow Mythical

De oogschaduw die ik heb gekocht is ook schitterend! De kleur is echt apart. Het is een rode/bruine/bronzen kleur. Heel erg apart met veel shimmer. De kleur heet Mythical. De naam vind ik net zo apart en mysterieus als de oogschaduw zelf. Ook deze kleur is LE. Prijs: € 16,-

Zonder flits

Met flits


MAC Lipglass Illicit

Ik had al wel een MAC Dazzleglass, maar nog geen Lipglass. Ook wilde ik nog een mooi nude kleurtje. Nou die heb ik gevonden! Van de collectie heb ik de MAC Lipglass in de kleur Illicit meegenomen. Een prachtige nude kleur. Een beetje abrikoos achtig. Een hele onopvallende lipgloss op je lippen, maar zo mooi! 


MAC Eyeliner brush 211

Sinds vrijdag is mijn 3de MAC kwast een feit. Ik wil langzamerhand een MAC kwastenset bij elkaar sparen. Ik had al een blending kwast en een pencil kwast. Nu heb ik een heel fijn eyeliner kwastje gekocht. Nummer 211. Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, maar volgens mij is ook deze LE. Prijs: € 21,50. 


Natuurlijk had ik ook nog swatches voor jullie! Hieronder zie je ze alle 3 op mijn arm, met flits en zonder flits. En de eyeliner heb ik ook nog op mijn oog geswatcht en de lipglass op mijn lippen. Hier zie je hoe natuurlijk het resultaat is. Echt prachtig! Ik heb echt een geweldige dag gehad! Ook daarover komt nog een artikel. Ook ben ik super blij met mijn mooie nieuwe MAC producten! Vooral de eyeliner en de oogschaduw vind ik erg bijzonder. Als je nog iets wilt van deze MAC collectie, dan moet je snel zijn. Gisteren is de collectie officieel uitgekomen. 

Welk product vind jij het mooist? En heb jij iets van de nieuwe MAC Me Over collectie gescoord? 12 opmerkingen:

 1. ik vind de lipgloss echt heel mooi!
  en de rest is ook heel leuk.

  XoXo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super mooi! en ook leuk dat je een leuke dag hebt gehad! Dat is natuurlijk nog belangrijker! Geniet van je spulletjes meid! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de lipgloss echt heel mooi. Shiny <3
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf! Bij ons hadden ze geen losse oogschaduws, alleen paletjes. Heb zelf twee dingen gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie aankopen! Vooral de oogschaduw vind ik prachtig. Super mooie wing heb je gemaakt. Ik ben erg benieuwd naar je verslag over je dag met Mascha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb zelf 2 glosses, 1 lipstick en de Avenue fluid liner gekocht! Ik kon ook meer kopen...maar ja...budget he? Mooie dingen ook die jij hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Peggy Timmermans Visagie : Hihi ik dacht dat je een no-buy had... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie lipglass, de lipgasses van MAC zijn echt gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I think many people use eye shadow simply to improve their appearance, but it is also commonly used in theatre and other plays, to create a memorable look, with bright and even ridiculous colors.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Voll die tollen Farben :) Richtig schön!

  Danke fürs Swatchen...hat mir sehr geholfen!

  Liebe Grüße

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.