zaterdag 3 september 2011

Question Time! Favoriete BlushIedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Zoals jullie wellicht al weten, ben ik echt een Blush freak. Ik hou van blush! Het geeft dat lieve, mooie, gezonde blosje op je wangen. Zijn jullie net zulke blush freaken als ik? En wat is jouw favoriete blush? Graag merk, kleur en of de kleur matte of shimmer is. Ik ben benieuwd! Ik heb inmiddels véél te veel blushes en ze zijn bijna allemaal super mooi! Er zijn een paar blushes die er voor mij bovenuit springen. Natuurlijk mijn Les Tissages Chanel blush in de kleur Tweed Fuchsia. Maar ook grijp ik erg vaak naar mijn MAC Peachykeen en mijn Shmink blush in de kleur Siesta. Deze 3 blushes zijn echte aanraders. Toch wel allemaal prijzige blushes. De Chanel blush kost € 38,-. De MAC blush € 25,- geloof ik en de Shmink blush kost € 20,-. Maar ze zijn dan ook écht prachtig! 

Wat zijn jullie favoriete blushes? 

5 opmerkingen:

 1. Ooooh ik heb er vele.... ben ook blush-verslaafd! Kiko, Bella Bamba van Benefit, een neutrale van Bobbi Brown. Alles met shimmer en mat, hangt van de dag en me make-up af. :) Eigenlijk alles wat ik nu nog in me stash heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb geen idee! Ik heb eigenlijk alleen maar favoriete blushes, voornamelijk van Mac. Kan niet kiezen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik nog niet zo lang blush, maar op dit moment heb ik 2 van Essence die ik vaak gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook helemaal gek van blush, het is denk ik wel mijn favoriete make-upproduct. Mijn favoriete blush is van MAC Sunbasque. Mijn enige MAC product, ik ben er zo blij mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik weinig tot zelden een blush. Maar als ik moest kiezen, ga ik voor MAC.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.