woensdag 21 september 2011

Mini Shoplog: Max Factor & L'oréal Paris


Ik móét echt op mijn centjes letten, helaas. Maar dat is nog niet zo makkelijk. Helemaal niet als Etos dan nog van heerlijke aanbiedingen heeft! Deze keer was er namelijk de actie 2de L'oréal make-up gratis. En laat ik nou net al vanaf het begin toen ik ze voor het eerst op een blog voorbij zag komen, er verliefd op zijn. De L'oréal Paris Color Infaillible. Als laatste nam ik nog een spiksplinternieuwe Max Factor lipstick mee. 

Benieuwd naar de swatches en foto's?  


Vanaf het begin wilde ik al de bruine Color Infaillible, maar aangezien de 2de dus gratis was, nam ik ook nog de zilveren mee. De bruine heeft de naam 012 Endless Chocolat (Jummy!!) en de zilveren heet 015 Flashback Silver. De verpakking is echt ontzettend leuk en de oogschaduw zelf is echt ontzettend zacht. Heerlijk! Wat een glans en glitter komt hier vanaf. Waarom heb ik deze niet eerder gekocht?! 


Kijk wat een plaatje! De bruine kleur heeft ook heel veel pigment. De zilveren kleur iets minder, maar ook die is gewoon prachtig! 


L'oréal Paris is te koop bij drogisterijen en bij parfumerieën. De Color Infaillible kost € 9,99 en bij de Etos is nu dus de aanbieding 2de gratis. 


De nieuwe Max Factor lipsticks zouden pas vanaf 1 oktober 2011 te koop zijn, maar bij mij lagen ze al in de schappen. Deze kleur viel mij direct op en was voor mij eigenlijk ook deze enige die mij echt aansprak. Het is de 827 Bewitching Coral. Een prachtige koraal kleur. Er zit ook een leuk detail in de lipstick zelf verwerkt, namelijk het logo van Max Factor. Ooh meiden ik ben zo verliefd! De gouden huls, de koraal kleurige lipstick en de perfecte details! 


Ik weet niet of ze bij alle drogisterijen en parfumerieën al verkrijgbaar zijn. De Max Factor Elixer Lipsticks kosten € 12,49, maar momenteel krijg je bij de Etos € 3,- korting op de nieuwe lipsticks en foundation. Ik ben blij met mijn nieuwe aankoopjes. Ze zijn echt alle 3 schitterend. Morgen ga ik lekker met de producten spelen. I love them! 

Wat was jouw laatste aankoop? 

9 opmerkingen:

 1. Mooie spullen heb je gekocht. Die lipstick is ook echt prachtig! Het word tijd dat ik weer eens ga winkelen want kan me niet herinneren wat ik als laatste heb gekocht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die lippenstift is erg mooi van kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lipstick ! Ik ben helaas ook niet zo goed in spaarzaam zijn :d

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie aankoopjes en de kleuren zijn prachtig. Lipstick ziet er ook goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die lipstick is echt prachtig. Al die acties maken het er niet makkelijker op.

  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh my god, wat een mooie lipstick! Echt een gorgeous kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een prachtige lipstickkleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zie de lloreal oogschaduws altijd liggen en steeds denk ik van zou ik ze meenemen en dan neem ik ze toch niet mee terwijl het pigment echt prachtig is.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.