maandag 12 september 2011

Pretty Beauty Lands Beauty Tips #15


Vandaag deel 15 van Pretty Beauty Lands Beauty Tips! De tips komen uit het boek: Stralend mooi van top tot teen, geschreven door Esme Floyd. Vandaag heb ik weer een paar natuurlijke tips voor jullie. Ik ga ze zeker proberen!


Peterselie op je gezicht
Peterselie is een geweldig middel tegen puistjes en mee-eters omdat het de bloedsomloop verbetert. Stamp de verse blaadjes fijn in een vezel en maak er een gezichtsmasker van. Laat het masker 10 - 15 minuten intrekken voor je het afspoelt met water. 

Stop de jeuk met lavendel en aloë vera. 
Wanneer je een extreem droge huid of eczeem hebt, kun je crème met lavendel en aloë vera proberen die de jeuk kunnen verminderen. Beide ingrediënten bevatten snelwerkende, huidgenezende eigenschappen. 

Verzacht je huid met amandelen.
Maak een mengsel van amandelolie, gemalen amandelen en water om de probleemhuid mee te behandelen. Amandel heeft verzachtende eigenschappen en kalmeert de geïrriteerde zenuwuiteinden en vermindert puistjes. 


Koel als een komkommer
Komkommersap is goed tegen onzuiverheden omdat het de huid verfrist en hydrateert. zonder uitdrogen. Komkommer is een mild adstringerend middel waarmee een rode huidskleur en zwellingen kunnen worden verminderd zodat puistjes er minder slecht uitzien. 

Dat waren de tips weer van deze week! Welke tip vinden jullie het leukste en gaan jullie uitproberen? 

3 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.