dinsdag 13 september 2011

Review: The Beauty Bakery Bath Butter Muffin, Cleopatra


Wanneer ik mij niet zo lekker voel, duik ik in bad met wat eucalyptus olie. Daarna voel ik mij altijd een stuk lekker. Alleen het is zo saai... Daarom gooide ik een Bath Butter Muffin van
The Beauty Bakery erbij. De Cleopatra die naar Lavendel ruikt. En geloof me, hierna voelde ik mij kiplekker! Het Product 
Badderen vind ik heerlijk. Ik heb dan ook al heel veel bad producten geprobeerd. Daardoor ben ik wel een heel stuk kritischer geworden. De geur zit bij deze in ieder geval goed! Een heerlijke walm van lavendel komt je al tegemoet als je deze bad muffin in je handen houdt. Deze Bath Butter Muffin ziet er vrij simpel uit. Wel zit het in een leuke 'muffin papiertje'. Deze muffin weegt ongeveer 130 gram en kost € 3,50. Prima toch? Vind je dat toch nog te prijzig dan zou je de muffin in stukken kunnen breken om er zo langer plezier van te hebben. 


Tijdens gebruik 
Ik gooide de bruisbal lekker in 1 keer in bad. Ik voelde me niet zo lekker, had hard gewerkt, dus ik had het verdiend, haha. En wat werd ik blij toen ik de muffin in bad gooide! Hij bruisde echt super goed en het duurde zeker 10 minuten voordat die helemaal opgelost was. Beter dan sommige andere bruisballen die bruis, bruis, bruis, weg zijn! Om mij heen dwarrelde allemaal stukjes lavendel door mijn bad heen. Super leuk! Ik hou van die kleine, leuke toevoegingen! Maakt het net een tikkeltje specialer. 


Eindoordeel 
Ja, ik ben erg blij met deze Bath Butter Muffin! Mijn huidje voelde erg zacht na mijn bad. De hele badkamer rook lekker en mijn bad is ander half uur vrolijk paars geweest. Je krijgt echt waar voor je geld. Na het badderen heb ik wel even de lavendel blaadjes van me af moeten spoelen, maar ach! Laat een kleine vette rand achter in je bad. Maar als je dat direct weg spoeld is je bad weer schoon. 

Vind je de geur lavendel nou niets? De Bath Butter Muffins zijn in meerdere geuren en kleuren te bestellen. Voor ieder wat wils dus! 

Pluspunten:
- Heerlijke geur!
- In meerdere geuren te bestellen
- Leuke lavendel blaadjes in je bad
- Prima prijs

Minpunten:
- Laat een kleine vettige rand achter in bad.
- Je moet even de lavendel blaadjes van je lichaam afspoelen
- Als je 'm in stukken wilt breken moet je wel een sterke man zoeken of even een hamer en een theedoek erbij pakken. Dan is het appeltje eitje. 


Cijfers
Product 9/10
Verpakking 7/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 8/10 

Eindcijfer 7,75

De Bath Butter Muffins kun je bestellen op mijn favoriete webshop www.thebeautybakery.nl. Deze webshop heeft nog veel meer leuke, verrassende en heerlijke bad- en doucheproducten. 
Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk. 

6 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.