maandag 26 september 2011

Pretty Beauty Lands Beauty Tips #17


We komen nu wel aan het einde van Pretty Beauty Lands Beauty Tips. Nog een paar weken te gaan. De tips komen uit het boek: Stralend mooi van top tot teen, geschreven door Esme Floyd. Vandaag deel 2 van tips voor noodgevallen. Wat doe je als je je wenkbrauwen ongelijk hebt ge√ępileerd? Als je 's ochtends gezwollen hebt en naar een afspraak moet? Of wanneer je graag een blosje wilt, maar alleen lipstick bij je hebt? 

Corrigeren met potlood
Wanneer je je wenkbrauwen teveel hebt ge√ępileerd, kun je de schade herstellen met wenkbrauwpotlood in de kleur van je eigen wenkbrauwen. Kleur de wenkbrauwen met korte halen langs de natuurlijke lijn in en borstel ze om de lijnen wat te vervagen.


Thee voor je ogen
Om vermoeide, pafferige en gezwollen ogen te verzachten, kun je een paar theezakjes in warm water leffen. Knijp de zakjes uit zodat ze alleen nog vochtig zijn en leg ze 10 minuten op je gesloten oogleden. De natuurlijke antioxidanten in de thee zullen je ogen onmiddellijk verlichten. 

Slaperige ogen
Wanneer je huid en je ogen last hebben van slaapgebrek, kun je een bronskleurige of goudkleurige eyeliner of oogschaduw gebruiken die je boven de wimpers aanbrengt. Zo zie je er snel weer wakker en alert uit. Brons is de beste universele kleur voor oogmake-up omdat het bij de meeste kleuren ogen staat. 


Lipstick op je wangen
Wanneer je er bleek of moe uitziet en je hebt alleen lipstick bij de hand, kun je een beetje lipstick aan brengen op je wangen. Vaag de kleur uit met je vingers om jezelf een gezonde blos te geven. 

Heb jij nog leuke tips voor noodgevallen? 

6 opmerkingen:

 1. hele handige tips, leuk zo deze artikels.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee wattenschijfjes drenken in een eau micellaire, deze een paar minuutjes in de vriezer en dan twee minuutjes op je ogen. Direct wakker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De tip over de bronzer kon ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handige tips! Ik wil voor "slaperige ogen" ook eens een wit oogpotlood proberen in mijn "waterline" (wat is het Nederlandse woord hiervoor ook alweer hihi.. ben het ff vergeten).

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.