zaterdag 17 september 2011

Question Time! Hoeveel kwasten gebruik jij dagelijks?Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende kwasten en de meeste meiden hebben er nogal een aantal. Maar... hoeveel gebruik je er daar daadwerkelijk dagelijks van? Heb je 10 verschillende kwastensets en gebruik je er maar 1 kwast van? Of heb jij 5 kwasten en gebruik je die alle 5 iedere dag? 

Ik gebruik 2 á 4 kwasten per dag. Een blush kwast, highlighter kwast en een bronzer/poeder kwast. ik gebruik een beauty blender voor mijn foundation, dus een foundation kwast heb ik niet nodig. Als ik mijn gelliners gebruik (dit is ongeveer 3 á 4 dagen in de week) dan gebruik ik ook een eyeliner kwast. Voor de rest gebruik ik geen of vloeibare eyeliner. Ik doe niet iedere dag oogschaduw op. Daar heb ik gewoon geen tijd voor 's ochtends. Als ik wél oogschaduw gebruik dan gebruik ik daarvoor 3 á 5 kwasten. Ligt eraan wat voor ooglook ik maak. Ik heb ongeveer 20 á 25 kwasten. Ik gebruik als ik mij helemaal opmaak ongeveer de helft van mijn kwasten. 

En hoeveel kwasten heb jij en gebruik je daarvan? 

9 opmerkingen:

 1. Ik heb een stuk of 15 kwasten en gebruik er dagelijks 3.. Mijn platte oogschaduwkwast van de Hema, Paarse blending kwast van Essence en mijn blush kwast van volgens mij Essence..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het hangt een beetje van het seizoen af, maar meestal gebruik maar een kwast en maximaal dus twee. Een voor mijn foundation en een voor rouge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het hangt er een beetje vanaf, sowieso een poeder en blush kwast en wanneer ik oogschaduw op doe, zijn het er een stuk of vijf denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik een kabukikwast, bronzerkwast, highlighter, oogschaduw, blender en een blushkwast...heb een aantal merken, hema, gosh elf en the bodyshop.
  groetjes LindaB

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het hangt er vanaf. Meestal 6 als ik nu zo eens ga tellen.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Yea, beautyblender! Ik gebruik Rond de 8 à 9 penselen, damn. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zowieso 3(blush, eyeliner, wenkbrauw) en als ik voor een uitgebreide look ga.. dan raak ik de tel kwijt. Kunnen er zo 10 zijn. Belachelijk eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bij mij ook heel verschillend, sommige dagen slechts 1 (voor de ogen) en andere dagen dan weer een stuk of 5: 2 voor de ogen, poeder, blush en highlight.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat ligt zelf een beetje aan mijn look. Als ik niet zoveel gebruik dan ga ik meestal voor 3 kwasten. Heb ik een zwaardere look dan wordt het meestal wel 8 kwasten.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.