woensdag 14 september 2011

Sleek, The New Nude Collection swatches


In een preorder bestelde ik in augustus de nieuwe Nude collectie van Sleek bij
enchantra. Maandag was het zover, The New Nude Collection lag op mijn deurmat! Deze nieuwe collectie vol naturel- en bruintinten móést ik hebben. Ik ben nou eenmaal gek op nude. Vandaag de swatches van deze nieuwe collectie van Sleek. 


Ik ben gek op de paletten van Sleek! Ze zijn altijd prachtig. De prijzen zijn zo lekker betaalbaar. De kleuren zijn schitterend. De verpakkingen zien er ook totaal niet cheap uit. Ik ben gewoon fan van Sleek! Deze collectie bevat natuurlijk een palette, een blush en een Pout Polish. 

I-divine - Au Naturel


Ik begin natuurlijk met de palette. Zoals altijd bij Sleek zitten de palette in een mat zwart doosje, waarop met glanzende letters Sleek staat. Rechts onder op het doosje staat 'The New Nude Collection'. De palette bevat 12 verschillende kleurtjes. De een meer gepigmenteerd dan de andere. Maar het bevat alles voor een nude ooglook. Bijna alle kleuren in deze palette zijn mat, op 4 kleuren na. 

Zonder flits

Over de oogschaduws ligt een plastic blaadje waarop de namen van de oogschaduws staan. 
De bovenste rij: Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toast, Taupe. 
De onderste rij: Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal, Noir.

Met flits

De bovenste rij is niet zo heel erg gepigmenteerd. En daar zitten ook hele mooie highlighters bij. De onderste rij is heel erg gepigmenteerd. Waardoor je hiermee ook echt een heftige look kunt maken. De oogschaduws zijn wel erg zacht en brokkelen snel. Maar deze palette kost dan ook maar € 7,25. 


Mijn favoriete kleuren uit deze palette zijn Nubuck, Taupe, Conker, Mineral Earth en Regal. 

Sleek Blush - Suede

Hoe rozer de blush, hoe beter. Maar deze blush heeft een beetje een terracotta kleur. Hij is misschien niet roze, maar het is wel een prachtige kleur bruin! Perfect voor een prahctige nude look! De blush zit in een zwart doosje met een grote spiegel aan de binnenkant. Altijd handig! De blush is goed gepigmenteerd en echt prachtig wanneer je het aanbrengt. Deze blush kost € 5,99. 


Sleek Pout Polish - Bare Minimium

Dit is mijn eerste Pout Polish van sleek en ik ben echt verrast door het product. Weer is de verpakking super. De Pout Polish die bij deze collectie hoort is de Bare Minimum, een bruine kleur. Helaas komt er amper kleur van deze Pout Polish af. Wel is het echt een super fijne lippenbalsem die een mooie glans geeft aan je lippen. Ik weet zeker dat ik deze balsem toch nog blijf gebruiken, omdat die zo heerlijk verzorgend werkt. De Sleek Pout Polish kost € 6,49.

Ik ben erg enthousiast over deze collectie en ga de producten dan ook veel gebruiken. Deze collectie is niet LE en komt dus gewoon in de vast collectie te zitten. Dus ben je ook een nude freak, dan is deze collectie echt iets voor jou. Vooral de palette vind ik een echte aanrader en de blush is ook erg mooi. Van de Pout Polish komt helaas weinig kleur. Daarvoor hoef je het niet te kopen, maar ben je opzoek naar een fijne, verzorgende lippenbalsem dan is dit zeker een aanrader! 

De prijzen zijn gebaseerd op de prijzen die de webshop enchantra hanteert. De prijzen van deze collectie kunnen dus verschillen bij andere webshops.
 

7 opmerkingen:

 1. Ik vind dit een hele mooie collectie! Perfect voor elke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen, ik wil nog echt de palette en de pout polish bestellen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooie collectie, makkelijk te gebruiken voor iedere look. Zelf heb ik het palette, ben er heel blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige collectie heb je besteld! Veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh mooi ! Ik ben ook helemaal fan geworden van Sleek. Het palette zou ik zeker aanschaffen. En heb onlangs ook mn eerste Pout Polish gekocht en ben er verzot op.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren, de blush is ook gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.