zondag 2 oktober 2011

Lush kerstcollectie, deel I



Toen ik dit persbericht in mijn postvak zag, verscheen er een grote glimlach op mijn lippen. YES! De kerstcollectie van Lush. Naast Chanel is dit eigenlijk de enige kerstcollectie waar ik het hele jaar naar uit kijk. Als Lush fan moet ik natuurlijk deze nieuwe en heerlijke producten aan jullie zien. Maar het zijn nogal wat producten dus ik doe het niet in 1 keer. De producten zijn zoals altijd echt weer geweldig! En ik ga van de week z├ęker shoppen bij Lush!


In de kerstcollectie van Lush zitten producten die ze ieder jaar met de kerstcollectie hebben, maar ook ieder jaar weer nieuwe producten. Vandaag laat ik jullie de Bath Ballistics, Bath Melts en Bubble Bars zien van de kerstcollectie. 


Cinders Bath Ballistic
Vorig jaar was dit echt mijn favoriet. Ik heb er zelf nog een review over geschreven (klik). Deze bruisbal ruikt naar kaneel, sinaasappel en gember. God-de-lijk! Deze koop ik sowieso weer! € 3,75 per stuk. 


So White Bath Ballistic
Dit is een bath ballistic die naar heerlijke frisse appels ruikt. Maar in deze Bath Ballistic zit een gerapste bubble bar waardoor deze een deken van wit schuim achter laat. I'm dreaming of a white christmas! € 2,95 per stuk.

Satsumo Santa Bath Ballistic
Een bath ballistic met mandarijn- en sinaasappelbloesemolie. Yummy!! Zo kun je zeggen dat jij met de kerstman in bad bent geweest. Volgens mij zat deze ook vorig jaar in de collectie. € 4,95 per kerstman. 


Lil' Lush Pud Bath Ballistic
Deze zat vorig jaar ook in de collectie. Hij ruikt erg kruidig en is gebaseerd op een traditionele Engelse kerstpudding. € 3,50. 

The Melting Snow Man Bath Melt
Klinkt de naam alleen al niet schattig en cool?! Deze Bath Melt brengt een kerstsfeer in je eigen badkamer. Ruikt naar vanille, tonkabonen en sinaasappel. € 3,95 per stuk. 

Golden Wonder Bath Ballistic
Een goudkleurig cadeautje met een witte strik! Erg leuk en volgens mij nieuw in de kerstcollectie. In deze Bath Melt zit een verrassing, alleen daarom wil hem al kopen! Ben erg benieuwd wat erin verstopt zit! € 5,95 per stuk. 

Abombinaball Bath Ballistic
Een Bath Ballistic die naar frisse pepermunt, zoete sinaasappel en vanille ruikt. Een lief mannetje dat bij mij zeker in bad mag! € 5,95 per stuk. 

Candy Mountain Bubble Bar
Van de hele kerstcollectie vind ik dit product er wel het leukste uitzien. Heerlijk roze met wit en in een leuke vorm. Ook vind ik Bubble Bars erg fijn. Dus deze ga ik zeker aanschaffen. Het schijnt dat deze Bubble Bar heerlijk zoet ruikt. Ik ben benieuwd! Volgens mij is ook dit een nieuw product. € 4,50 per stuk. 

Gingerbread House Bubble Bar
Wat een lieve Bubble Bar! Vorig jaar zat deze ook al in de collectie. Deze Gingerbread House zorgt voor een warm, kruidig schuimbad en een geur van gember in je badkamer. € 5,50 per stuk. 

Rocketeer Bath Ballistic
Deze Bath Ballistic zou als een op hol geslagen raket door je badkuip heen zwemmen. Je water kleurt van geel, naar blauw en tenslotte geur. En dit allemaal samen met de geur van zoete snoep. Ik ben om! € 4,95 per stuk. 

Magic Wand Bubble Bar
Een zuurstok roze Bubble Bar in de vorm van een ster. Een nieuw product in de kerstcollectie die er erg leuk uit ziet! Je zou deze Bubble Bar vaker kunnen gebruiken. Roer 'm door het water heen. Wanneer je genoeg bubbels hebt laat je hem drogen voor de volgende keer. De prijs ligt een stuk hoger dan de rest van de Bubble Bars, namelijk € 8,95 per stuk. 

Three Gold Rings Bubble Bar
De naam zegt het al. Een gouden Bubble Bar met 3 ringen. Ruikt naar Sinaasappel en Mirre. € 6,95 per stuk. 

Super Stars Bubble Bar
Deze producten zien er super vrolijk uit en ruiken naar aardbei en geranium. Ik wil hem wel proberen! € 4,50 per stuk. 

Christmas Eve Bubble Bar
Ook deze ziet er weer geweldig uit! Dit product zat vorig jaar ook al in de collectie. Het uiterlijk is ietsjes veranderd, maar de geur is hetzelfde, namelijk Ylang, Jasmijn en gardenia. € 4,95,- per stuk. 

Dit waren alle Bath Ballistic, Bath Melts en Bubble Bars van de kerstcollectie van Lush. In het tweede deel van de Lush kerstcollectie laat ik jullie onder andere de Liptints, shower gels, zepen en sugar scrubs zien. 

De kerst collectie is al te bestellen op www.lush.nl en vanaf 7 oktober in alle fillialen. Ik wil zeker wat producten gaan kopen. Op dit moment staan Cinders, Candy Mountain, Golden Wonder en Rocketeer op mijn verlanglijstje. 

welke badproducten wil jij graag hebben? 

5 opmerkingen:

 1. die sneeuw mannetjes bath melt!! so cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had het gezien op de Lush webshop. Wat een heerlijke producten weer. Ik kan gewoon niet kiezen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de producten er echt mooi uitzien, zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat zijn ze geweldig he? Ik zat van de week bijna te kwijlen op mijn toetesenbord toen de complete collectie bekend gemaakt werd..,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de producten van Lush altijd zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.