zondag 12 december 2010

Review: Lush Bath Ballistic Cinders


De Bath Ballistics van de Lush zijn heerlijk! Ik heb er dan ook al veel geprobeerd en over enkele een review geschreven. Zo zagen jullie MRS. Whippy, Dragon's Egg en Twilight al voorbij komen op mijn blog.  Lush bath ballistics zijn echt mijn favoriete badproducten. En vandaag voeg ik daar nog een favoriet bij. De Cinders Bath Ballistic!


Het Product

In de winkel werd ik al direct verliefd op geur van deze bath ballistic. Deze kleurige bruisbal ruikt naar kaneel, sinaasappel en gember. Ik moest het kopen! Blij verliet ik de winkel en legde het bij mijn Lush stash. Iedere dag rook ik de geur, maar stelde het nog eventjes uit om het te gebruiken. Voor € 3,75 kun jij ook in bad gaan liggen met deze Cinders Bath Ballistic en kun je er net zo van genieten als ik heb gedaan. 

Wat zegt Lush over dit product? 
Zin in wat pittigs? Neem dan een bad met Cinders, niet zo zoet, wel heel lekker. Met pittig kaneelblad, zoete sinaasappel en gember. Heerlijk als je... sneeuw geruimd hebt bijvoorbeeld? Of heel veel boodschappen hebt gedaan. Op de fiets! Laat jezelf samen met Cinders wegzakken in een warm bad, ontspan en geniet van je eigen sprookje...

Tijdens gebruik
De geur is gewoon heerlijk. Heel de bovenverdieping rook naar kaneel en gember. Heerlijk! De bath ballistic lost snel op en geeft je badwater een gele kleur. Verder laat het geen spectaculaire indruk  achter zoals Twilight en Dragon's Egg doen. Maar dat is niet erg, de geur maakt gewoon alles goed! Dus op zich is de bruisbal erg saai, maar deze bath ballistic ruikt het lekkerste van alle badproducten van Lush. 


Eindoordeel 
Ik heb er nog een favoriet badproduct van Lush bijgekregen. Ondanks dat deze bruisbal geen verrassingen geeft in bad, is het toch een heerlijke bruisbal. De geur is voor mij echt een perfecte geur om helemaal te kunnen ontspannen. Toch blijft het duur om € 3,75 in een keer in je bad te gooien en dan kun je er een uurtje mee badderen. 

Cijfers
Product 9/10
Verpakking 7/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 7,75

Voor fashion artikelen kijk een op onze fashionblog: fashionheaven.nl  


6 opmerkingen:

 1. Klinkt fijn! Ik brak ze vroeger altijd toen ik nog een bad had want ik zat hooguit een kwartier in bad en daarna had ik het alweer gehad, dus dan is een hele bruisbal erin gooien helemaal duur natuurlijk. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou graag zo'n bruisbal willen gebruiken, maar ik heb problemen met mijn bad =))) Blijft het trouwens niet geel na het gebruik?

  Oh, en ik hou een kleine give-away: http://mit-chin.blogspot.com/2010/11/my-first-give-away-competition_29.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Mitchin: Als je het na gebruik goed schoonmaakt is er niets aan de hand ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zou de geur best eens willen ruiken, kaneel is echt iets voor de feestdagen vind ik =) Bedankt voor de review! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh het lijkt me inderdaad wel echt een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Altijd leuk, badspulletjes! Ik gooi er ook altijd het liefste zo veel mogelijk in. Wordt je huid niet droog van deze bruisballen? Wat je ook kunt doen, zoals cleopatra voeger ook deed, melk in bad! Schijnt heel voedend te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.