Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

maandag 3 oktober 2011

Lush kerstcollectie, deel II


Zondag zagen jullie deel 1 al van de Lush kerstcollectie met de Bath Ballistics, Bubble Bars en Bath Melts. Vandaag de rest van de producten. En ook deze zijn ook weer geweldig! Ik kan niet wachten tot ze 7 oktober 2011 in de winkels liggen. Voor degene die ze online willen bestellen... Op de webshop staan alle producten al!



Snow Fairy Lip Tint
Ik ben gek op de geur van de Snow Fairy douchegel. Dus dit product maakt mij erg blij. Een heerlijke lippenbalsem met een zachte roze kleur die je ook al blush kunt gebruiken. € 9,25 per stuk. 

Celebrate Lip Tint
Een mooie pastelroze liptint die ruikt naar roze champagne. Deze is nieuw in de kerstcollectie. € 9,25 per stuk. 

Chilli Tingle Lip Tint
Ook deze is nieuw! Een vochtinbrengende liptint met Mexicaanse pepers om je lippen te laten tintelen. € 9,25 per stuk. 

Pow Wow Lip Scrub
Ik heb zelf de Bubble Gum Lip Scrub die erg fijn is. Ook deze zal in mijn winkelmandje eindigen. Het is namelijk een scrub die lijkt op knettersnoep! Ik ben benieuwd! € 8,95 per stuk. 

Snow Fairy Shower Gel
Van de lipproducten gaan we naar de douche gels. Snow Fairy vind ik echt heerlijk! Ik heb nog een klein beetje over van vorig jaar. Heb er super zuinig meegedaan. Dit jaar koop ik 'm zeker weer. Te koop in 3 verschillende flessen. € 5,95 voor 100 gram, € 10,95 voor 250 gram en € 18,95 voor 500 gram. 

Glögg Shower Gel
Een douche gel die naar Glögg ruikt, een warme wijn met Brandy, kaneel, kruidnagel en sinaasappel. Ook verkrijgbaar in 3 verschillende maten. € 6,95 voor 100 gram, € 13,95 voor 250 gram en € 23,95 voor 500 gram. 

Jilted Elf Shower Jelly
Shower Jelly's vind ik echt super leuke producten. Even douchen met iets anders. Deze nieuwe Shower Jelly lijkt op een New Yorkse cocktail met wodka, honing en vijgen. € 6,95 voor 100 gram en € 14,95 voor 240 gram. 


Buche de Noël gezichtsreiniger
Wil jij een huidje zo zacht als een baby? Dan moet je deze gezichtsreiniger eens proberen! € 9,25 voor 100 gram. 

Snowcake Soap
Een Lush klassieker en bestseller. Ruikt naar Amandel marsepein en heeft dit jaar een glanzende gouden topping. € 5,95 voor 100 gram. 

Northern Lights Soap
Een prachtige zeep met groene, gele en rode swirls. Lijkt op het spectaculaire noorderlicht, vandaar de naam. Heeft een frisse geur van Dennen-, Cipressen- en limoenolie. € 5,95 voor 100 gram. 

Snow Globe Soap
Deze zeep zat vorig jaar ook in de collectie. Ruikt naar Grapefruit en citroengras. € 4,50 voor 100 gram.

Angels Delight Soap
Ruikt fris en fruitig door de sinaasappel en mandarijn die erin zit! De zeep ziet er prachtig uit door al haar sterren, een man en véééél glitters! € 4,50 voor 100 gram.  


Candy Cane Soap
Een zeep in vorm van een heerlijke snoepstok! Bevat Engelse pepermunt olie, kersen en amandelolie! € 4,95 per 100 gram. 

Australian Igloo Sugar Scrub
Gemaakt van Australische etherische oliën. Een heerlijke bodyscrub met een kern van kokosolie. € 4,95 per stuk. 

De kerstcollectie is dus al te koop op lush.nl en vanaf 7 oktober 2011 in de alle fillialen. Ook van deze producten heb ik wat producten die ik echt móét hebben. De Snow Fairy Shower Gel, Austrailian Igloo Sugar Scrub en de Pow Wow Lip Scrub. Helaas ontdekte ik ook dat de Once A Year Massage bar niet in de collectie ziet. Ik ga huilen denk ik! Ik hoopte zo dat die er weer in zou zitten!!!

Welke producten zou jij graag willen hebben? 

4 opmerkingen:

  1. Ik ben wel heel benieuwd naar de Snow Fairy collectie.
    Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit jaar ga ik sowieso de Snow Fairy Shower Gel halen! Ik heb deze nog nooit gebruikt maar na alle positieve dingen die ik ervan heb gehoord moet ik deze gewoon ook proberen :)! Verder staan Snow Globe, Snowcake Soap, Candy Cane Soap, Cinders Bath Ballistic en Jilted Elf Shower Jelly op het verlanglijstje! En misschien neem ik meteen ook een fles Glogg mee :)! Laat de winter maar komen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zij mooie producten! Ik ben benieuwd naar alles! Ik krijg nu al zin in Kerst.

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.