Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

zaterdag 29 oktober 2011

Question Time! Hoeveel verzorgingsproducten gebruik jij?



Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
De een gebruik 1 dagcrème en verder  niets en de ander is 's ochtends en 's avonds een half uur bezig met haar huid. Dus ik ben benieuwd hoeveel producten jij 's ochtends gebruikt en hoeveel producten 's avonds. Let me know in de comments. 

Ik gebruik erg veel producten. Ik heb dan ook een hele slechte en droge huid. Ik gebruik 's ochtends 4 producten en 's avonds 5 á 6 producten. Maar hierover komt binnenkort nog een heel artikel. Ik gebruik namelijk de producten van hannah en daarover heb ik jullie nog heel veel te vertellen! Ik ben 's ochtends 5 minuten bezig en 's avonds 15 tot 20 minuten. 

Hoeveel producten gebruiken jullie 's ochtends en 's avonds? 

6 opmerkingen:

  1. Ik denk dat ik maximaal twee verzorgingsproducten gebruik zowel 's morgens als 's avonds (hmmm 's avonds misschien drie).

    dagcrème, nachtcrème, make-up remover. Soms nog een tonic.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik hoor bij het groepje "de andere" :P ik besteed veel aandacht aan me huid, vooral in de dagelijkse routine. goed make-up verwijderen, reinigen met een reinigingsmousse, lotion, serum, crème.... alles dus :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Téveel ! facewash, tonic, serum, dagcrème ... the whole lot :d !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. HMM, ik denk teveel om op te noemen. Hahaha, dagcréme, nachtcréme, reiniginggel, tonic, reinigingsmelk, reinigingsdoekjes, serum.... ect.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik gebruik 's morgens als 's avonds 5 a 6 producten. 's morgens een reinigingsgel, tonic, oogcreme, serums, dagcreme. s'Avonds, reinigingsmelk, oogmake up remover, tonic, serums, oogcreme, nachtcreme.
    Groetjes LindaB

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik gebruik gewone zeep, dan zeep tegen acne en een lotion. Dus dat zijn er 3 ^^
    Leuke blog hebben jullie!
    Wij volgen je nu, volg jij terug via GFC? x

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.