Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

dinsdag 25 oktober 2011

Shoplog: It's hard to be a Beauty Addict


Gisteren liep ik de Kruidvat in voor de nieuwe Big City Life collectie, maar helaas lag die nog niet in de schappen. Wel stonden er een paar bakken vol met afgeprijsde artikelen. Ik vind het altijd heerlijk om daar in te snuffelen. Deze keer lagen er een paar producten in die ik niet kon laten liggen. It's hard to be a beauty addict... 


Ik had nog niets van de Catrice Enter Wonderland collectie. En raad eens wat er daar op mij lag te wachten, afgeprijsd en wel? Jup, prachtige producten van de Enter Wonderland collectie voor belachelijke lage prijzen. Ook lagen er producten in van Essence. Ik ben niet zo'n Essence fan (no offence), maar ik besloot om ook Essence een nieuwe kanse te geven. Ik kocht een product van de 50's Girls Reloaded collectie en van de Meet Me @ Holographic. 

De twee oogschaduw duo's van Catrice belandde als eerste in mijn mandje. Ik kocht een groene duo genaamd Wonderland Green Card, en de blauwe duo Miracle Heaven. Ook kocht ik een lipgloss in een roze kleur genaamd Pink Show. De nepwimpers van deze collectie met schattige vlinders nam ik ook mee. Deze hadden een hele mooie naam: Lashes To Suprise. Als laatste nam ik van de Catrice Enter Wonderland collectie nog een oogschaduw kwastje mee. 

Van Essence kocht ik een kwast van de 50's Girls Reloaded collectie. Ik ben namelijk opzoek naar goedkope budget kwasten en ik hoop dat deze van Essence en die van Catrice tot deze categorie behoren. Als laatste kocht ik een lipgloss van de Essence Meet Me @ Holographic collectie. Ook weer een hele mooie naam: Prismatic White. 


Catrice Duo's van € 2,90 naar € 1,-
Catrice Lipgloss van € 2,90 naar € 1,-
Catrice nep wimpers van € 3,49 naar € 1,-
Catrice oogschaduw kwast van € 3,49 naar € 1,-
Essence oogschaduw kwast van € ? naar € 1,-
Essence lipgloss van € 2,94 naar € 0,50. 

Ik ben erg blij met mijn nieuwe aankoopjes en bij het afrekenen kreeg ik nog eens 35% korting. In totaal was ik dus voor 7 producten € 4,72 kwijt. Is dat even lekker shoppen!

Wat was jouw laatste aankoop?

16 opmerkingen:

  1. Zo, dat is inderdaad lekker shoppen zeg! Leuke koopjes voor heel weinig geld!

    Ps: er staat onderaan 'kast' ipv kwast.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het groene paletje van Catrice heb ik ook, hoewel het nog nooit gebruikt is, shame on me. Je hebt idd wel lekker geshopt zeg, dat is echt geen geld gewoon.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuke aankopen en lekker goedkoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is nog eens leuk winkelen!! De kwast van Essence werkt best fijn, heb hem nu een tijdje en gebruik hem met regelmaat..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wel handig dat je alles afgeprijst mee heb kunnen nemen. Leuke dingen.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ Joan: Bedankt! Ik heb het meteen veranderd!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lekker geshopt! Die korting is idd erg fijn he? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo dat is inderdaad nog eens leuk shoppen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hé herkenbare lay-out...
    Dat is heerlijk shoppen zeg :).

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  10. @ Mariette: Ja standaard lay-out van blogger... IK zag dat jij dezelfde had. Ik ken meerdere blogs met deze lay-out helaas. Gelukkig zijn we aan een nieuwe professionele layout bezig voor Pretty Beauty Land. Maar daar moeten we nog even op wachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat heb je mooi voor elkaar! Ik liep vandaag ook de kruidvat binnen voor de nieuwste collectie van catrice, lag er ook nog niet en struikelde spontaan over de uitverkoopbak. Heb een soft 'n shine lipbalm meegenomen van Gosh en ook twee catrice oogschaduws, tja die korting is killing...
    groetjes LindaB

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke aankoopjes! Bij ons is alles in die kortingsbakken altijd vies, ondergepoederd, opengebroken en nouja... niet meer het kopen waard dus! Ik heb toevallig wel laatst een concealer van Gosh mee kunnen nemen voor 4 euro!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtige aankoopjes! altijd heerlijk om in die bakken te snuffelen!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.