dinsdag 11 oktober 2011

Limited Edition ''Big City Life'' by Catrice


Catrice komt met een nieuwe Limited Edition collectie. Ik ben een fan van de collecties van Catrice. Altijd iets nieuws, met leuke en aparte producten. Van deze nieuwe collectie ''Big City Life'' ga ik zeker wat producten aanschaffen. Deze collectie komt half Oktober uit en ligt in de winkels tot eind November 2011. Jullie kunnen alvast genieten van de foto's van de collectie. 
De inspiratie voor deze collectie is gehaald uit grote wereldsteden waar de trends op straat geboren worden. Bij de collectie hebben de steden Sydney, Berlijn, Londen en New York ieder hun eigen palette met 6 kleuren oogschaduw en 2 tinten blush en een nagellak. 

De Sydney collectie
Big City Life by CATRICE – The Sydney Collection
Sydney staat bekend om zijn strandfeesten, surfers, modieuze stadsmensen, cultuur, traditie en het moderne leven. De palette bevat warme kleuren van de zon die verdwijnt achter de horizon en een vleugje casual urban chic. Er zit een prachtige taupe kleurige nagellak bij die de naam Sydney draagt. 

De Berlin collectie
Big City Life by CATRICE – The Berlin Collection
Berlijn is anders, fascinerend, soms rauw en supercool. De palette hebben warme zand-, bruin-, grijsblauw- en taupetinten – sommige met glanzende, en sommige met matte effecten  voor een perfecte herfst-trendlook! De nagellak genaamd Berlin heeft een mooie zacht roze kleur. 

De London collectie
Big City Life by CATRICE – The London Collection
Londen is een onweerstaanbare hotspot die constant blijft boeien! Als oogmake-up, kiest de London Collection voor sterke contrasten: blauw naast felgeel en diep-zwarte oogliner. Ook geel blijft hip! Bij deze palette hoort de zachte gele nagellak London. 

De New York collectie
Big City Life by CATRICE – The New York Collection
Het stadse leven in de Big Apple tussen wolkenkrabbers, VIP’s en neonlichten. De combinatie van zes oogschaduwen in blauw, smokey turkoois en paars geeft essentie weer van New York’s energieke sfeer! De twee levendige rougetinten geven je New York look een frisse final touch. Intens, impulsief en totaal hip. Ook deze nagellak heeft een mooie kleur. Ga zeker voor deze Pigeon Blue kleur met de naam New York! 

De prijs van een palette is € 6,99 en de nagellakjes kosten € 2,49. Heel betaalbaar dus! 

Ik ga zeker iets aanschaffen van deze collectie. Ik ben helemaal verliefd op de Berlin collectie. Zowel de palette en de nagellak. Verder zou ik ook nog graag de Sydney palette willen en de London nagellak. 

Welke palette en nagellak vind jij het mooist? 

5 opmerkingen:

 1. Ik vind deze le zo gaaf! Ik wil het new york palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze collectie er heel mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke collectie ! Ik ga zeker eens kijken als er wat voor mij bij zit !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit een leuke LE.
  Ben er benieuwd naar.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.