Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

dinsdag 18 oktober 2011

Zalando: Burt's Bees Body Butter & Tinted Lip Balm


Volgens mij kent iedereen inmiddels zalando.nl wel. Zalando verkoopt van verschillende merken kleding en schoenen. Zalando heeft vooral prachtige tassen en geweldige laarzen. Maar wat jullie misschien nog niet wisten is dat Zalando ook veel make-up en huidverzorgingsproducten  verkoopt. Je vind er merken zoals het nagellak merk Koh en het geweldige luxe merk Dior. Natuurlijk heb ik als beauty liefhebber wat producten die van Zalando afkomen. Vandaag een review over de Burt's Bees Body Butter en Tinted Lip Balm. 


Sinds ik de Burt's Bees Body Butter heb gebruik ik 'm iedere dag. De geur is heerlijk, maar niet te overheersend. Het ruikt naar hele frisse honing! De structuur van de body butter is perfect. Wanneer je je vinger er doorheen haalt voelt het ook echt als boter. Daar wordt mijn huidje nou echt blij van! Toch laat het geen vettig laagje achter en voelt mijn huidje super zacht. Ook de verpakking vind ik erg leuk. 


Ik ben echt gek op deze nieuwe Body Butter. Ik had nog niet eerder iets van Burt's Bees geprobeerd en vanaf nu ben ik fan! Binnenkort wil ik nog een paar producten aanschaffen van Burt's Bees. Maar daarover later meer. Deze geweldige Body Butter kost € 14,95 voor een flinke pot. 


Het tweede product van Burt's Bees wat ik op Zalando heb gekocht, is de Tinted Lip Balm. Helaas ben ik hier iets minder enthousiast over. Het is een hele fijne lippenbalsem die heel subtiel naar Coca Cola ruikt. Jummy! Maar die 'tinted' kunnen ze wat mij betreft wel weglaten. Er komt namelijk geen kleur van deze 'Tinted' Lip Balm af. De Tinted Lip Balm is in 4 kleuren verkrijgbaar. Helaas staan er geen swatches of iets dergelijks op de Zalando site. Je kunt dus kiezen uit 2x roze en 2x rood. Maar of dat nou fel roze of licht rood is weet je niet. 


Natuurlijk is niet alles negatief! Ik vind het een prima lippenbalsem. De verpakking vind ik super leuk! Er zit een leuke kartonnen koker om de lippenbalsem heen. De stick heeft een bruine kleur, maar zoals ik al zei komt er geen kleur vanaf. Voor deze lippenbalsem betaal je € 7,95 wat ik een prima prijs vind. 

Ik zou zo nog eens bij Zalando bestellen. Mijn bestelling was super snel binnen en de producten zaten goed verpakt. Ze verkopen er hele leuke merken en producten dus neem zeker eens een kijkje op Zalando.nl. 

Wist jij al dat Zalando ook Beauty producten verkoopt?

8 opmerkingen:

  1. Ik ben er 3 weken geleden achtergekomen en heb meteen een grote bestelling geplaatst! Ze hebben echt leuke dingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was er al van op de hoogte. Ik heb zelf ook het een en ander van make-up van zalando. Leuke dingen, burt's bees is heel heel fijn merk.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. jammer dat de tinted lip balm tegen valt! lijkt me wel lekker ruiken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Yes! Ik wist dat Zalando beautyproducten verkoopt en heb er ook al 2x geshopt. Vooral de Burt's Bees body butter lijkt me heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk product! Ik heb ook al eens beautyproducten bij Zalando gekocht! Ze hebben erg leuke producten!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.