vrijdag 4 november 2011

Berlin Baby!

Whoehoeee! Vandaag vertrek ik naar Berlijn! Wanneer jullie dit lezen zit ik al in de auto een rit van 7 uur tegemoet. Maar ik heb er ongelofelijk veel zin in! Ik ga samen met mijn vriend, vrienden van ons opzoeken in Berlijn die daar zitten voor stage. Even lekker 3 dagen er tussen uit, lekker shoppen en de mooie stad verkennen. Bijkletsen met mijn vriendin onder het genot van een glaasje wijn. Hopelijk ook nog even op stap en natuurlijk wil ik de Berlijnse muur zien!

Shoppen, shoppen, shoppen! Dat is iets wat ik sowieso ga doen! Ik heb al een beetje op internet gekeken wat voor beauty winkels er zitten die ik wil bezoeken. Niet dat ik er een misloop omdat die buiten het centrum ligt ofzo! 


Zo wil ik graag naar Kiko natuurlijk! Als het goed is zijn er 2 winkels in Berlijn. Verder verkopen ze NYX bij de Douglas! Hoera! Ik vind NYX echt een geweldig budget merk. Ik had nog nooit gehoord van Fresh Line. Dit is een winkel met zeepjes, douchegels enzovoorts. Echt iets voor mij! De prijzen schijnen lager te liggen dan bij bijvoorbeeld Lush. Ook wil ik naar Jacks Beauty Department. Wat....? Jup, Jacks Beauty Department. Op internet zag ik dat deze winkel prachtige met de hand beschilderde make-up kwasten verkocht. Wauw! Dat moet ik zien. De prijzen schijnen wel mee te vallen voor make-up kwasten van zo'n goede kwaliteit. Ook hebben ze in Duitsland de DM een drogisterij die merken verkoopt die wij niet in Nederland hebben. Dus dat shoppen komt wel goed!


Als je naar Berlijn gaat dan moet je natuurlijk de Berlijnse muur bekijken! Dus dat ga ik zeker doen. Onze vrienden hebben een hele planning gemaakt met dingen die ze ons willen laten zien en dingen die ze met ons willen doen. Ik ben echt benieuwd wat ik allemaal ga zien, doen en meemaken! 

Wanneer ik terug ben zal ik een verslagje met foto's online plaatsen, want mijn trouwe camera gaat natuurlijk mee! Ik heb vooruit geschreven, dus er komen gewoon artikelen online. Dus jullie merken niet eens dat ik weg ben!

Tot maandag meiden!

Liefs,
Patty. 

8 opmerkingen:

 1. Veel plezier! Ik ben er ook geweest, en zou zo weer terug gaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier in Berlijn! Ik ga vandaag ook een lang weekend weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier toegewenst! Geniet er van! =D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zeker een hele planning gemaakt;). De echte grote hoogtepunten. Cultuur&geschiedenis maar vooral underground feestjes, shoppen en heerlijk eten. Tot zo schattie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel plezier ! Het is een onwijs leuke stad !

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.