zaterdag 5 november 2011

Question Time! Favoriete oogschaduw combinatiesIedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

De Question van deze week:
Je kunt met oogschaduw prachtige kleuren combinaties maken. Maar wat zijn nou jouw favoriete oogschaduw combinaties? Degene die je het meeste gebruikt? Of gebruik jij vaak maar 1 kleur oogschaduw?

Ik vind het leuk om nieuwe mooie combinaties te ontdekken. Zelf ben ik gek op de combinatie roze en donkerbruin. Roze kan als snel ordinair of kinderachtig overkomen. Maar met donkerbruin is het ineens heel chique en stijlvol! Verder vind ik het ook erg mooi om een champagne kleur te gebruiken met donkerbruin. Ik gebruik bij iedere kleur bijna altijd donkerbruin of zwart. Niet erg creatief he? Haha.

Welke combinaties vind jij het mooiste? 

5 opmerkingen:

 1. lastige... maar de laatste tijd draag ik steeds vaker iets met roze of blauw. met alle kleuren ertussen :P ik ben echt van de felle looks ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik bijna altijd twee kleuren.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik meestal 3 kleuren. Een highlighter, een brons kleurtje en een donkerbruine oogschaduw in de crease. Roze en donkerbruin ga ik ook eens proberen, volgens mij nog nooit gedaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grijs met donkerpaars vind ik erg mooi. Maar ook koper met fel blauw. En alle tinten paars. Ohh..veel te veel om op te noemen!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.