Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

maandag 14 november 2011

Heerlijke, nieuwe Lush producten! Deel 1


Van sommige persberichten kan ik zo intens blij worden! Zo kreeg ik gisteren een persbericht binnen van Lush. Lush bereid namelijk haar assortiment uit! De sint is weer in het land en bracht nieuwe producten mee. Gelukkig neemt sinterklaas deze straks niet mee terug naar Spanje, maar zijn ze het gehele jaar te koop. 
Er komen maar liefst 16 nieuwe producten in het assortiment. 7 producten liggen vanaf 15 november al in de winkels. De 9 andere producten liggen vanaf 27 december in de winkels. Daarom heb ik het in 2 delen opgesplitst. De 7 producten die aanstaande dinsdag in de winkels liggen laat ik jullie vandaag zien. De andere producten krijgen jullie in December te zien. 


British Nanny
Een anti-aging moisturizer met maar liefst SPF30. Bevat echt heerlijke ingrediënten zoals biologische amandel-, kokos- en jojobaolie, sheaboter, candelillawas en hibiscus olie. Perfect voor een droge en ouder wordende huid. Wel hangt er helaas een redelijk prijskaartje aan. 
€ 49,95 voor 45 gram. 


Rose Queen Bath Ballistic
Wil jij de winter weer door een roze bril bekijken? Gooi dan deze koningin in je bad. Het badwater krijgt een roze gloed, met tijgerlelie, appelbloesem en ridderspoor
bloemblaadjes die op het oppervlak blijven drijven. 
€ 4,65 per stuk.


Phoenix Rising Bath Ballistic
Deze paarse  Bath Ballistic zit vol met shea boter, cacaoboter en jojoba-olie om je huid heerlijk
zacht te maken.Deze bruisbom zorgt voor een spectaculair schouwspel in bad, met zijn
paarse en groene kleuren.
€ 5,95 per stuk.


Peace Massage Bar
Ik ben gek op de massage bars van Lush. Zelf heb ik nog steeds de massage bar Once A Year van de kerstcollectie van vorig jaar. Nu komen ze met deze nieuwe massage bar, peace! De naam komt van het Columbiaanse dorp Peace Village, waar we onze biologische cacaoboter vandaan halen. Toen deze arriveerde in de UK, waren net de rellen in London uitgebroken. Mark was er erg door van slag en ging meteen in zijn lab aan de slag met diverse oliën om een
nieuwe massagebar te maken. Het resultaat? Een rustgevende, zacht geurende Massage Bar met biologische cacao en shea boter, fairtrade olijfolie en vanille.
€ 12,95 per stuk


No Drought Dry Shampoo
Droog shampoo's zijn zo populair geworden, dat ook Lush met een droogshampoo komt. De No Drought Dry Shampoo. Geen tijd om je haar te wassen? Gebruik dan deze droogshampoo die ook nog eens naar citroen, grapefruit en limoen ruikt. 
€ 11,95 voor 130 gram. 


Ro's Argan Body Conditioner
Een conditioner, niet voor je haar, maar voor je lichaam! Was je eerst lekker met een douchegel en gebruik hierna de Ro's Argan Body Conditioner die je er gewoon weer af kunt spoelen. Het zit vol met de meest verzachtende, hydraterende ingrediënten om
de huid te voeden. Klinkt echt als een heerlijk product. Maar ik vind het prijs toch erg hoog. 
€ 29,95 voor 225 gram


Lustre Dusting Powder
Lush komt met een lichaamspoeder die naar jasmijn ruikt. Gebruik het op je armen, benen en de rest van je lichaam voor een goudbruine, licht glanzende look.
€ 18,95 voor 45 gram. 

Ik vind de nieuwe producten erg leuk! De Bath Ballistics wil ik graag uitproberen. Daar ben ik écht fan van! Net zoals de Peace massage bar. De Body Conditioner had ik graag uitgeprobeerd, maar ik vind het prijskaartje die eraan hangt iets minder leuk. Eerst eens even testen in de winkel! 

Mocht je je zakgeld nog ontvangen of salaris. Stop het in je spaarpot en ren 15 november naar een Lush winkel! 

Welk product zou jij graag in jouw mandje stoppen? 

8 opmerkingen:

  1. Ik wil een keer een lipscrub van lush proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haai ik heb de een lipscrub van lush met de smaak bubblegum en hij is geweldighij werkt heel goed en is heel lekker want als je je lippen gescrubt hebt kun je het er aflikken een echte aanrader dus

      Verwijderen
  2. De producten van Lush zien er altijd zo fijn uit, ze ruiken ook heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wow 50 euro voor die british nanny, dacht eerst dat het een typfout was joh!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuke productjes, ik volg je, volg jij mij terug via GFC? X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die Phoenix Rising Bath balistic lijkt me echt heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.