dinsdag 15 november 2011

Nails Of The Day: Glitters & Crackle


Ik ging altijd met ongelakte nagels de deur uit. Ik vond nagellak niet echt boeiend en ik nam de tijd niet om mijn nagels te lakken. Sinds ik de PUPA Luxury Nail Kit heb ben ik verliefd op nagellak. Ik was even vergeten hoe mooi het was om nagellak te dragen. Toen tijdens de persdagen mijn nagels werden gelakt bij MOOI PR met een prachtig kleurtje van OPI werd ik nog verliefder. De kleur moest ik er 6 dagen later voor mijn werk afhalen, maar zat nog perfect. Ik heb mijn liefde voor nagellak weer gevonden, dus vandaag een Nail of the day!Nagellak liefhebbers kunnen dus voortaan hun hart ophalen op mijn blog. Er zullen dus meer nagellak artikelen komen. Vandaag een Nail Of The Day van 2 lakjes. Ik kon echt niet kiezen welke ik zou gebruiken. Dus daarom maar beide. Tijdens de persdagen kreeg ik een lakje van OPI in de kleur My Private Jet en de week daarvoor ontving ik bij PUPA een crackle nagellak setje in de kleur Whte Taupe. De kleuren paste perfect bij elkaar.  
Daarom heb ik ervoor gekozen om mijn nagels te lakken met OPI My Private Jet, op mijn ringvinger na. Deze lakte ik met de Crackle nagellak set van PUPA. Ik vind het leuk om iets 'anders' met mijn ringvinger te doen. Ik doe dat eigenlijk ook alleen met mijn ringvinger. Dat is trouwens ook de enige vinger waar ik een ring draag. Aan de ene hand siert een prachtige ring van mijn vriend en aan de andere hand een van mijn moeder.


Ik vind het resultaat erg leuk geworden. De ringvinger maakt het net iets specialer. Ik ben blij dat ik mijn liefde weer hervonden heb. Met veel plezier lak ik nu mijn nagels en ben ik blij wanneer ik naar mijn handen kijk. 

Wat vinden jullie het fijnste nagellak merk? 

19 opmerkingen:

 1. Speciaal! Allebei supermooie lakjes trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Me like. Iets anders: ben jij lid van die Glossybox?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ dominique michon: nee, nog niet. ben ik wel van plan voor de maand december! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi lakje! En de crackle zit er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb my private jet ook! is zo mooi <3 en vind het wel een leuke en aparte combi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi!! Al ben ik nooit echt fan geweest van crackle, toch ziet het er wel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke blog heb je! En ook nog gek op paarden, ik volg je!! (je comment op mijn blog is trouwens perongeluk weg omdat ik net intense debate heb geinstalleerd, niet verwijderd!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha ik weet nog dat je bij de bloggersmeeting zei; Als ik het mooi vind, dan zegt dat wat, want ik draag dus noooooit nagellak.

  Haha, ik draag echt altijd nagellak, dus leuk als je er meer over blogt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fantastische kleur My private yet! Met de crack staat het super mooi, leuk om ook 1 nagel per hand te doen dat maakt het ook niet te druk. My Private yet is op zichzelf al mooi genoeg. Het fijnste nagellak merk voor mij is OPI! Daar hoef ik niet lang over na te denken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg mooie kleuren! Ik lak echt zelden mijn nagels haha.. Moet ik misschien eens doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie taupe kleur is dat, helemaal ook mijn ding! Ik hou erg van OPI, denk dat deze toch wel favoriet is bij mij!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.