woensdag 16 november 2011

Webshop tip: Nina's Nature natuurlijke parfumsNina's Nature verkoopt in haar webshop parfum. Maar niet zomaar parfum, nee 100% natuurlijke parfums die gemaakt zijn op basis van huid-voedende jojobaolie. Géén alcohol dus, die de huid kan uitdrogen, of een branderig gevoel kan geven op gevoelige huid. Nina`s Nature parfums zijn niet getest op dieren maar op haarzelf en haar vrienden! Alle geuren zouden een therapeutische werking kunnen hebben. 
Je kunt de parfums in 2 verschillende verpakkingen kopen. De parfum oliën zijn verpakt in handige glazen rollerflesjes van 5ml. De parfum balsems zitten in een mooie metalen doosje, ook met 5ml parfumbalsem. De flesjes en doosjes zijn verpakt in een schattig Nina`s Nature katoenen zakje, met een leuk kaartje eraan!Het is natuurlijk erg moeilijk om te bepalen welke geur jij nou het lekkerste vind uit de collectie. Je kunt namelijk kiezen uit 10 verschillende geuren. Zo heb je Nymph, Papa, Wood, Sita, Mama, Amsterdam, Carla, Laura, Roam en Adam & Eve. Je kunt bij Nina's Nature ook je eigen proefpakket samenstellen om er zo achter te komen welke geur nou het beste bij jou past! Zelf heb ik 2 geuren, Nymph en Amsterdam. Nymph zit in een rollerflesje en Amsterdam in een doosje. 
Nymph: De geur van deze parfum begint met groen, licht zoetkruidig hout. De geur gaat dan over naar  zomerse, sensuele bloemen. De laatste laag van deze parfum ontvouwt als een prachtige, warm-kruidige houtgeur over, die met de tijd "droger" wordt. Nymph is een heerlijke, ietwat eigenwijze geur voor mensen die weten wat ze willen en er voor gaan!
Nymph geeft je (nog meer) zelfvertrouwen en focus. Het ondersteunt je in je geestelijke groei, helpt je te aarden en is en licht afrodisiacum. Amsterdam: Amsterdam is een parfum met een fruitige citrusgeur en een lichte vleugje kruidnagel. Luchtig, zacht, vrij, blij en ontspannen.
Amsterdam is een zonnige parfum - opwekkend, inspirerend, avontuurlijk. Het is een ware oppepper als alles te zwaar en/of grijs lijkt te zijn.
Daarnaast heeft deze parfum ook een ontspannende werking. Het helpt om oude patronen los te laten. Het geeft je energie, kracht en stabiliteit.De prijzen liggen tussen de € 18,- en € 25,- per parfum. De inhoud is wel kleiner dan de parfums in de winkel. Wel heb je maar een klein beetje per keer nodig. Ik zou de geur 2 á 3 keer per dag aanbrengen. Een parfum gaat ongeveer 6 maanden mee als je het dagelijks zou gebruiken. De geuren zijn ook niet te vergelijken met de 'commerciële' geuren. Het idee achter de parfum vind ik erg leuk en dat maakt het dragen van deze parfum ook leuker. 

Neem zeker dus een kijkje op www.ninasnature.nl

4 opmerkingen:

 1. Ik kende de webshop nog niet, maar het concept klinkt wel heel goed. Ben er nu wel nieuwsgierig naar geworden.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo tof, lijkt me ook leuk om kado te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het flesje ziet er erg mooi uit, het lijkt mij ook een heerlijke geur!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.