vrijdag 16 december 2011

Nieuwe Lush producten deel II


Een maand geleden konden jullie al de nieuwe producten van Lush op mijn blog zien. Deze lagen vanaf 5 november 2011  in de winkel. Maar Lush komt met nog meer nieuwe producten. Vanaf 27 december 2011 liggen er nog 9 nieuwe producten in de winkel! Heerlijke nieuwe Bubble Bars, Massage Bar, Steamer Tabs en nieuwe zepen! 

 

Lip Tint - Latte
Een hydraterende lippenbalsem met een vleugje Fairtrade koffie-aroma voor glanzende bronskleurige lippen. Dit mengsel van amandelolie en biologische jojobaolie zorgt voor zachte lippen en is bijzonder vochtinbrengend.
€9,25 - per stuk


Bubbleroons Bubble Bars
Dit vind ik echt een heel leuk nieuw product! Nou ja 3 hele leuke nieuwe producten! Er zijn namelijk 3 Bubbleroons Bubble Bars. Ze zijn gemaakt van Shea boter en kokosolie. De naam alleen is al leuk om uit te spreken!
€ 5,95 per stuk

Green - Bubbleroon Bubble Bar
Bevat sinaasappel, jeneverbes en limoen. Echt een heerlijke combinatie. Het ziet er ook nog eens lekker uit en brengt een frisse groene kleur in je badkamer. 


Rose Jam - Bubbleroon Bubble Bar
Deze leuke girly roze Bubbleroon bevat rozenolie, gebaseerd op een Turks recept voor rozenjam. Een vleugje citroen en Egyptische geraniumolie zorgen voor een gezonde huid.


Yuzu And Cocoa Bubbleroon Bubble Bar
Yuzu is een soort Japanse mandarijn, die Lush inspireerde voor deze macaron. Geen yuzu te bekennen in deze Bubble Bar, maar wel veel cacao! Ook bevat deze Bubbleroon tonka, grapefruit en bergamot olie. Dat klinkt veelbelovend en heerlijk!


Friends With Benefits - Massage bar
Ik vind de massage bars van Lush erg fijn. Ik hoop dat deze ook net zo lekker ruikt als dat het klinkt. Deze massage bar ruikt namelijk naar heerlijke chocolade met sinaasappel geur.
€ 11,95 per stuk


Dream Steam - Steamer Tab
De steamer tabs zijn een variant op de toner tabs. Los ze op in heet water en stoom je gezicht ermee. De Dream Steam tab bevat dezelfde mix van oliën als de Dream Cream. 
€ 2,95 per stuk


Moon and Sun - Steamer Tab
Deze Steamer Tab zorgt voor een goede humeur en een schone huid. Deze Steamer Tab bevat lavendelolie die de huid kalmeert en balanceert. 
€ 2,95 per stuk


Dirty Soap
Deze zeep ruikt naar de nieuwe geurlijn die Lush dit jaar heeft gelanceerd. Het heeft dezelfde ingrediënten, namelijk groene munt, sandelhout, dennen en eikenmos.
€ 6,95 per 100 gram


Lust Soap
Als je van Jasmijn houdt dan is deze Lust Soap wel iets voor jou! Het bevat namelijk jasmijn, ylang ylang, rose absolute, vanille en sandelhout. Klinkt dat niet heerlijk?
€ 6,95 per 100 gram

Ik ben zo blij met al deze nieuwe producten van Lush! Ik zou graag de Steamer Tabs uit willen proberen en de geweldige Bubbleroons Macroons! 

Welke producten zou jij graag uit willen proberen?

8 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.