vrijdag 23 december 2011

The Body Shop, Kerstcollectie Cranberry Joy


Vorige week maandag konden jullie al de kerstlijn Candied Ginger zien. Vandaag een mini review over de kerstlijn Cranberry Joy. Ik vind dit de lekkerste geur van de 3 collecties die The Body Shop dit jaar heeft uitgebracht. Een hele zoete geur, en jullie weten hoeveel ik van zoet hou! Van deze kerstlijn heb ik een Shimmer lotion en een home fragrance oil. Ik ben nooit zo'n groot fan van shimmer body lotions. Sowieso ben ik een huge fan van body butters, vanwege mijn extreem droge velletje. Maar ik denk dat deze shimmer lotion deze kerst wél op mijn decolleté mag pronken. In deze lotion zitten geen grove glitters, maar hele kleine zilveren shimmers wat een prachtige glans geeft. Erg mooi om te gebruiken op je decolleté. De geur maakt het helemaal af. Die heerlijke zoete zoete zoete geur! Ik snuffel de hele dag aan deze fles wanneer ik in de buurt ben. 

De lotion zit in een pompflacon wat ik altijd erg fijn en hygiënisch vind werken. Als je 1 keer pompt komt er veel uit dus wees niet te fanatiek met pompen. De lotion is gemakkelijk te verdelen en trekt snel in. Ook de shimmers verdelen zich mooi en blijven niet op 1 plek zitten. Een hele fijne lotion, alleen voor mij niet voor dagelijks gebruik. Wel ideaal op een feestje of met de feestdagen om je decolleté een extra shimmer te geven. 
Prijs € 12,- voor 250 ml


Ik ben gek op geurkaarsen, geurstokjes en geurolie. Bij deze collectie kreeg ik ook de home fragrance oil met natuurlijk diezelfde heerlijke zoete geur. De geur is heel sterk dus doe niet teveel in je brander! Ik heb een oliebrander en daarin doe ik wat water en 1 á 2 druppels olie. Meer heb je echt niet nodig. De geur verspreidt zich snel door het gehele huis. 

Ik vind de geur echt heerlijk, maar ik moet wel opletten dat ik er niet teveel in doe anders wordt het té zoet. Ik heb de oliebrander al een paar keer aangedaan en omdat je maar 2 druppels nodig hebt is het product dus super super super zuinig. Ja, echt een aanrader! 
Prijs 22,- voor 10ml.

Heb je de Cranberry Joy lijn al geroken in de winkel en heb jij al iets van de kerstcollectie van The Body Shop? 

4 opmerkingen:

  1. Ooh ik moet ook hoognodig eens langs the body shop!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb die geurolie ook met 3 backups ervan.
    En de shimmer lotion ben ik vandaag beginnen gebruiken als handcrème. Maar dan wel voor in huis, ik zou er niet de deur mee buiten gaan. Hij trekt énorm snel in en mijn handen zijn ultra zacht en ruiken lekker zoet.

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.