dinsdag 27 december 2011

Outfit of the day: Last Christmas


De tijd vliegt voorbij! Kerst is weer geweest en aanstaande zaterdag is het alweer oudjaarsdag. 2011 is gewoon alweer bijna afgelopen! Alle kerstcadeau's zijn opgeruimd, waarschijnlijk hangt alle kerstversiering bij iedereen nog wel. Alhoewel kerst alweer achter de rug is, wil ik toch nog eventjes mijn kerst outfit van Tweede Kerstdag aan jullie laten zien. Last Christmas.....


Last Christmas droeg ik een taille broek van een glimmende zwarte stof. Hij was zo ontzettend gaaf dat ik 'm mee moest nemen. Deze heb ik voor € 10,- in de uitverkoop gekocht bij de H&M, net zoals de blouse. Deze kostte € 7,- en stond perfect op het broekje. 


Ik trok er een panty onderaan met een klein motiefje en een paar kniekousen met een strikje. En klaar is mijn Kerst outfit die mij maar € 20,- heeft gekost. Op de schoenen na dan... Die heb ik Eerste Kerstdag van mijn schoonzusje gehad. Ze zijn echt prachtig! De hak is 13 centimeter hoog en ze zijn helemaal van su├Ęde. 


Mijn haar heb ik helemaal gekruld met een kleine krultang. Vervolgens heb ik het half een beetje opgestoken. Dat maakte het net iets chiquer. Oke, geklets... Daarom deed ik het niet. Ik had het achter niet mooi gekruld. Dus zo heb ik de achterkant een beetje verdoezeld haha. 


Voor mijn make-up had ik bijna geen tijd meer. Dus ik heb een hele simpele ooglook gemaakt. Lichtbruin op mijn ooglid met een beetje gouden glitters in mijn binnenste ooghoek. Heel simpel en snel gemaakt, maar ik kreeg heel veel complimentjes. 

Dat was mijn look van 2de kerstdag. Dit is misschien wel de eerste keer in mijn leven dat ik geen jurk droeg met Kerst. Maar ik vond deze combinatie zo leuk! 

Wat droeg jij met kerst? 

5 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.