donderdag 26 januari 2012

Catrice Preview: Nymphelia limited edtionZacht en vrouwelijk en toch sterk en sensueel - dit is de perfecte omschrijving voor de wereld van de nimfen. Een mysterieuze wereld die zweeft tussen de natuur en mystiek - beeldschone godinnen die de krachten van de natuur belichamen. Dit komt tot uiting in het kleurenschema van de Limited Edition "Nymphelia" by Catrice. Warm rood, oranje en bruintinten uit het bos worden gecombineerd met groen- en nudetinten die de lente tot leven brengen. 


Vanaf half februari tot half maart 2012 ligt deze collectie in de winkels. De collectie is werkelijk prachtig! Mijn favoriete mascara in een andere kleur, nepwimpers, baked eyeshadows en een baked blush. Mijn geluk kan niet op! 

 
Lashes To Kill mascara
De lashes to Kill mascara is in mijn ogen de beste Catrice mascara die er is. In deze collectie komt die in een zwart groene kleur. So damn pretty! 


Lashes to Mystify
Hoe ontzettend gaaf zijn deze nepwimpers? Deze gaan zeker mee in mijn mandje en daar wordt een prachtige look meegemaakt! 


Eye Liner Pen
Deze bijna zwarte eyeliner pen is geïnspireerd op het groen uit de natuur. De mysterieus groene kleur zorgt voor onweerstaanbare en mystieke momenten!


Intensif'eye Wet&Dry shadow
Yes! Baked Eye Shadows! Ik ben er gek op. De interactie van de bruin- en groentinten zorgt voor een prachtige sprookjesachtige look met een krachtige touch. De Intensif'eye Wet&Dry Shadows kunnen droog of vochtig aangebracht worden. De baked eye shadows zijn er in 2 kleuren: Charly's Chocolate Factory en Have You Seen Alice? 

Smokey Eyes Set
Mysterieus, smokey, vol effecten. Met vier optimaal op elkaar afgestemde groentinten creëer je een prachtige smokey look. Deze palette heeft de naam Love, Peas & Harmony. 


Unbeleaf'able Blush
De gemarmerde Baked Powder Blush geeft de huid een natuurlijke en frisse uitstraling dankzij de combinatie van drie warme tinten - rood, oranje en nude. Deze blush draagt de naam Dancing Nymphs.


Lip Colour Cream
Verbluffende glanseffecten voor de lippen: Lip Colour Cream in drie sensuele kleuren geeft lippen een prachtige, natuurlijke glans. Verkrijgbaar in 3 kleuren: Spring Kiss, Blossom en Nymph's Glow. 


Ultimate Nail Lacquer
Ook zitten er in deze collectie weer een paar lakjes. 5 om precies te zijn met de volgende namen: Be Pool, It's Rambo no. 5, Fred Said Red, Dulce & Havanna en de laatste Salmon & Garfunkel. 

Ik word helemaal happy van deze collectie en ik weet zeker dat de baked blush, de nepwimpers, de mascara en de baked eye shadows met mij mee naar huis gaan. 

En welk product zou jij graag mee naar huis nemen? 

5 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk uit! Dankjewel voor je reactie. Zou je het leuk vinden om elkaar te volgen? En nog even een vraagje: heb jij ooit heeeeeel lang geleden imonline gehad? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben echt benieuwd naar de collectie! Die nepwimpers! En de smokey eyes set. :D

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.