vrijdag 27 januari 2012

Review: Dr. van der Hoog, Romantic Roses masker


Ik probeer mezelf te verplichten om iedere week minstens 1 keer een gezichtsmasker te gebruiken. Helaas heb ik het soms zo druk dat ik niet lekker een half uurtje kan gaan liggen voor een maskertje. Dus doe ik een maskertje op tijdens het douchen, tijdens het stofzuigen, terwijl ik mijn kamer opruim of wanneer ik een artikel voor op de site schrijf. En gisteren was het weer zover. Even snel een maskertje tijdens het stofzuigen.... Het masker zit in een kartonnen verpakking. Het is een kant en klaar masker die je zo aan kan brengen. Makkelijk, daar hou ik van. Ik heb niet altijd evenveel tijd om er water bij te doen enzovoorts. Je kunt dit masker gewoon direct aanbrengen en na 10 tot 15 minuten kun je het weer verwijderen. 


Als je van rozengeur houdt dan zit je goed bij dit Romantic Roses masker. Dit masker werkt ontspannend en egaliserend. Niet dat stofzuigen erbij erg ontspannend werkt.... Ik smeerde een royale laag van dit roze goedje op mijn gezicht en hals. Het is een redelijk dikke substantie die ook vloeibaar blijft. Het masker droogt dus niet hard op. Het resultaat: Een verleidelijk roze gezicht! 


Na 10 a 15 minuten kun je het masker eraf halen met wat warm water. Mijn huidje wordt echt poezelig zacht van dit maskertje. De geur is niet erg overheersend, dus ook al hou je niet van rozen (zoals ik) dan is dit maskertje nog steeds erg fijn! Het maskertje heeft ook nog eens een hele fijne prijs. Hij kost namelijk maar € 2,19, net zoals alle andere maskers van Dr. van der Hoog. 

Hebben jullie al weleens een masker van Dr. van der Hoog geprobeerd? 

7 opmerkingen:

 1. Dat ziet er super uit! Alleen jammer dat je zo druk bent! Wel aan jezelf denken hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De maskertjes van Dr Van der Hoog zijn erg fijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Ik vind de maskers van dit merk ook altijd heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi gave foto! Het masker klinkt ook fijn, vind de rozengeur altijd erg lekker! Ik zou ook eens de tijd moeten nemen voor een maskertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog nooit zo'n maskertje geprobeerd, maar dat moet ik maar wel eens doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt lekker!

  Ik heb je getagd voor de 11 vragen tag, ik vind je blog erg leuk :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.