zaterdag 28 januari 2012

Question Time #65 Waar koop jij het meeste van?



Iedere zaterdag stel ik mijn bezoekers een vraag. De meeste vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd, met hier en daar een uitschieter. Ik wil namelijk wel eens de mening van mijn bezoekers horen én zo kunnen we met zijn allen gezellig discussiëren in de comments. 

Zoals jullie wel kunnen zien heb ik een nieuw Question Time logo. Deze ziet er tenminste professioneler uit dan de vorige. Alle complimentjes gaan naar Justin! Thanks! 

De Question van deze week:
Welk make-up product koop jij het meeste? Koop jij altijd oogschaduws of altijd blushes? Of ben je hopeloos verslaafd aan lipgloss? 




Bij mij verschilt het toch wel heel erg. Het meeste koop ik toch wel blushes of lipgloss. Blushes zijn toch wel mijn grootste verslaving. Ik kan echt niet meer zonder. Maar ik heb ook wel mijn momenten dat ik ineens heel veel nagellak koop of heel veel foundations. Maar blushes koop ik bijna altijd wel! 

Waar koop jij het meeste van? 
Heb jij nog een Question Time idee? Stuur dan een mailtje naar p.beekwilder@hotmail.com

13 opmerkingen:

 1. Mmm moeilijk, ik koop het meest foundations en blushes. Daar kan ik echt niet om wnr ik in de winkel sta :d

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik koop het meeste lipgloss en nagellak

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moeilijke vraag! Ik ging altijd voor de lipglosses, een aardige stash opgebouwd, wat ik inmiddels heb moeten uitdunnen vanwege verdorven lipglosses, shame one me! Ik ga nu voor de oogschaduws, het liefst van de MUS! Of NYX, verschilt, maar van NYX heb ik het meest, denk ik. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik koop voornamelijk nagellak en lippenstiften. Dat zijn ook 2 dingen die ik elke dag draag :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oké, nee dan vergis ik me met imonline ;) Ik volg je met bloglovin' omdat GFC het op het moment niet doet (?), je moet zelf weten waarmee je mij volgt, haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha vroeger was dat nagellak, maar tegenwoordig gebruik ik niet meer dan een beetje mascara, dus mijn antwoord is mascara.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.